- 3 Mart 2009
- 1.912
- 2
- 37
- Konu Sahibi DreamLover
- #1.021
oh yapmışın güzel yemekleri bize anlatıyosun dimi canımız çeksin diye:roflol:aynı turşuyu kurutulmuş biberlede yapıyorum
acı offffffffff fıstık gibim oluyo delikafadulden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh yapmışın güzel yemekleri bize anlatıyosun dimi canımız çeksin diye:roflol:aynı turşuyu kurutulmuş biberlede yapıyorum
acı offffffffff fıstık gibim oluyo delikafadulden
tşk ederim cnmmm kaydirigubbakcemile5
al bendende o kadar süper oluyo
ben hani ekmek kızartmalık oluyo ya tava gibi onda közlüyorum ocaktaa
dünde patlıcan közledim çok severim patlıcan salatasınıdaa
anaa ben acıkmışım yaa şimdi anladım delikafadulden
yemek seçmeee laaa:mymeka::mymeka:
siz sordunuz ben anlattımoh yapmışın güzel yemekleri bize anlatıyosun dimi canımız çeksin diye:roflol:
:roflol::roflol: ye busem can boğazdan geliiirrayyy yemeğimi yemiştim boncuk acıktırdın beni gene yaaa uffffnaniknanik
siz sordunuz ben anlattım
sizin menüde ne vardı acaba arkadaşlar?
:roflol::roflol: ye busem can boğazdan geliiirr
yohsam kilo problemi mi var:jeyyar:
bak bide acıktım diyo yapmışın güzel yemekleri oturup yesene bizim mönüde bu akşam malesef bişi yok kocam bugün evde değil ist.a gitti o yüzden ben annemde kalıyorum burdada ıspanak yemeği var:)) seninkilerin yanında hiçbişey ama....bende acıktımmm cokacimcoook
bak bide acıktım diyo yapmışın güzel yemekleri oturup yesene bizim mönüde bu akşam malesef bişi yok kocam bugün evde değil ist.a gitti o yüzden ben annemde kalıyorum burdada ıspanak yemeği var:)) seninkilerin yanında hiçbişey ama....
sositosositosositosositogız niye iftira atayım tübe yarabbimmm:roflol::roflol:buseee :roflol:iftira atma kız kocayaaa
taş olursun taş :roflol:
can boğazdan gelir emme boğazdanda çıkar he yaa kilo aldı başını giidiyo sözde diyetteydim emee 2 gündür bıraktım yaa benim koca çok boğaz yaa tatlı yap şunu yap bunu yap ya onun yüsünden bende kilo alıyom fisfisfis
hoşçakalın kızlar ben çıkıyorum yine gelicem çok sevdim burayı:)))