Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

ohh ellerine sağlık menemenin yanında cacıkta çok ii gidiyo benim eşimde menemen hastası bir günde menemen isteme diyorum artık o kadar çok seviyo sabah akşam gece gündüz olsa hiç hayır demezzzz

hadi yaa ne gsll ben ewlendiğimden beri ilkdefa yaptm biliomsnn birasaz olmşş sankim ama idare etcez artkk .. haklsın cacık gsl olur ama sarımsaksz cacık hiç de gsl olmuooo:KK43:(

aayyy sormaa valla bende oleym az ama sık yemeğe çalışıorm daha çok sıvı almaya ozen gsteriormm ağzım boş dursun istemioo.:KK43:(

güle güle kardelenim benimde komşum geldi kalktım hemen...............
sunay ablam iyi akşamlar hoşgeldinnnnnnnnnnn

boncuğum mrb nasılsın sahi senin arkadaşın nasıl hamileliği nasıl gidiyor doğuma az kaldı sanırım

Profesör ve Seyis

Profesör Konferans vermek üzere salona girmiş.
Salon, ön sırada oturan seyis dışında boşmuş. Konuşup konuşmama konusunda tereddüde düşen Profesör sonunda seyise sormuş:
- Buradaki tek kişi sensin. Sana göre konuşmalı mı, yoksa konuşmamalı mıyım?
Seyis cevap vermiş: "Hocam ben basit bir insanım, bu konulardan anlamam. Fakat
ahıra gelseydim ve bütün atların kaçıp bir tanesinin kaldığını görseydim, yine de onu beslerdim."
Bu sözlere hak veren Profesör konferansa başlamış. İki saatin üzerinde konuşmuş
durmuş, konferanstan sonra kendini mutlu hissetmiş, dinleyicisinin de konferansın çok iyi olduğunu onaylanmasını isteyerek sormuş:
-"Konuşmayı nasıl buldun?"
Seyis cevap vermiş: "Hocam sana daha önca basit bir adam olduğumu ve bu konulardan pek anlamadığımı söylemiştim. Gene de eğer ahıra gelir biri dışında tüm atların kaçtığını görseydim, onu beslerdim, ama elimdeki tüm yemi ona verip hayvanı çatlatmazdım."

NE KADAR BİLİRSEN BİL, SÖYLEDİKLERİN KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR.. !!
(MEVLANA)
a.sa.sa.s

X