- 27 Kasım 2007
- 5.279
- 10
-
- Konu Sahibi DreamLover
- #5.721
dılerımkı rabbım sana yagdırıda bende gorurum senıdilarem yani benimde bebeğim oluyo o dimi
bu kar karısı kıskanıyo 5 tane olduğu halde virmem diii :umursamaz:
Hoşbulduk canım.Ciddiyim,evliliğinde aldatılan,dayak yiyen,üstüne kuma getirilen,kuma tarafından kızı dövülen kadına kocana cilve yap,o döverse de canım seninle sevişmek istedi de diye akıl veren bi kadın var -tatlicadiarzu-
Herkes :1shok: oldu,o hala özel mesajla akıl veriyor bize :sm_confused:
roşum inanmıyorum yaaa :roflolek bi aydınlanmış gördüm seni ondan herhaldee :roflol:
degıl ama kaydirigubbakcemile3şaka gibi :1shok:
etme canım bana hamıle ka dedı senı alır sevgılın dedı bak kaldım ortada mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenay su sahsı cok merak ettım ya::)
bende aydınlandım gobegemle bırlıkdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3roşum inanmıyorum yaaa :roflolek bi aydınlanmış gördüm seni ondan herhaldee :roflol:
Özeline bak yavrim kaydirigubbakcemile3nicki neymiş??
yah merak ettım baa da deyıversene mesaj hakkın varsakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Özeline bak yavrim kaydirigubbakcemile3
cıx olmaz gulum az bıle dılerım kı rabbım 12 tane verırıKar kardeş,beş tane zor olur be -tatlicadiarzu-
Kar kardeş,beş tane zor olur be -tatlicadiarzu-
hec sımdı nasıl ayıram kı:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:zor olur diloşum amma velakin yerine yerleşmşlee bikere:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3