- 11 Ocak 2009
- 10.682
- 4
- 40
-
- Konu Sahibi DreamLover
- #5.661
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanoldu doguram ozamanbabası bennnnnnnnnnn :sm_cool:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:beşizleri oluyo hamişin :roflol:
oy yazmış bide profuna :roflol:
aslında her akşam bırıne bu sekılde dedıkodu yapalım valla cok guluyo ınsan boncugummzemuszemuszemuszemuszemuszemushamıle bayanım ellesmeyın bakemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3karrrrrrrr sende beni öldürdün senin dedikoduda hakkat dedikoduya döndü haaa :roflol:
vallla yaa nerde hareket orda bereket dedık 5 tane oldu bebek ne edıcem yaw kım bez yetısdırsın sımdı bana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kar senin ev ondanmı haraketli kapı telefon herkes beşizleri kutluyo herhaldee :roflol:
oy oy pathem gelmiş bende seni özledimm gel öpem seni opuyorumnanaktannerelerdesinn .............
işde asıl malzeme o ya ama dogumdan sonra dıcem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3iyi malzeme çıktın iyi ki ilk haber topiğine haber verdin hamiş olduğunu babasını saklıcakmısın pekii?:jeyyarnuda ilk burda açıkla lütfennn
valla süper fikir karçem bundan sonra her gün biriniaslında her akşam bırıne bu sekılde dedıkodu yapalım valla cok guluyo ınsan boncugummzemuszemuszemuszemuszemuszemushamıle bayanım ellesmeyın bakemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
vallla yaa nerde hareket orda bereket dedık 5 tane oldu bebek ne edıcem yaw kım bez yetısdırsın sımdı bana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin cnmmmmmmmmmm sefa geldin nasılsın sana hiç öpücük olmaz mııı opuyorumnanaktan beşizlere hamiş arkadaşımız varda utlama yapıyik işte yakında seninde dedikodun çıkarsa hiç şaşmaa emii zemuszemusben de geldimdelikafadulden, bana öpücük yok mu opuyorumnanaktan
işde asıl malzeme o ya ama dogumdan sonra dıcem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3oynasın az yawrulaarım gelıyom ben bonck