Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

boncugum , son haberleri alam dedimya sen yoksun ortalarda :kedi: nerdesin kizzz zemuszemus geziyon gibime geliyo CADIARZU iyi hafta sonlari canim Şeniz

huhuuu selamlar bacılar nassınız? kuaförden geldim şimdik akşama düğün var kurtlarımı dökcem öpüldünüz size de bol muhabbetler opuyorumnanaktan

anam ben böleyim karnım büyüdükce dengemi sağlayamıom ayağım dolanıo bi gün birinin üstüne düşücem die tırsıom :))))

saol bacımmm yaa ama o öle olmuo bana bişe olursa otomatikman onada oluoooo sen yinede öle demeeeeeeeeeee :) onun hatrına banada bişe olmasın bariiiiiiii doğuram öle de

boncugum , son haberleri alam dedimya sen yoksun ortalarda :kedi: nerdesin kizzz zemuszemus geziyon gibime geliyo CADIARZU iyi hafta sonlari canim Şeniz
hee valla ceylanımm eşimle arkadaşa gittik bugün düşük yapmış bir arkadaş (
huhuuu selamlar bacılar nassınız? kuaförden geldim şimdik akşama düğün var kurtlarımı dökcem öpüldünüz size de bol muhabbetler opuyorumnanaktan

oy oy heram a bak dakka dakkada haber veririmiş çok öperim seni bennnnnnnnnnnnŞenizinş iyi eğlenmişsindir cnmmmmmmmmm
for,to eklede bizde görek halini :)

gecmiş olsun arkadasına canım benim arkadasında oğulları sünnet olduda bende oraya gittim bugün ..

iyiyiz boncuk sen nasılsın

evet geçmiş olsuna gittik arkadaşa 2 aylıkmış hamile olduğu ile dü
şük yaptığını aynı anda öğrendim bende

n,tucem nasılsın bebem öpücük atıp kaçtınmı bebemmm
sen niye orta şekersin essem?
bende iyi olmaya çalışıyorum işte nehircim yuvarlanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…