Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

Alıntı:
naziş kullanıcısından alıntı
niye sendemı sergılemıstınde herseyını dokundumu :KK70:okudugunu anlayamayan bır mılletız demeki fesat

BUDA BENİM CEVABIM

ne dion sen ya ben boncuğa şaka yaptım fesat falan kandil günü olmuo ama

Alıntı:
naziş kullanıcısından alıntı
kandil mi demek bu degerli bır gun sızın için ama ben gunahmı yazınca neler neler yazdınız bana o zman bunları dusunuyormuydunuz neden sana yazdım çunku sen unı okumus bılınçlı bır ınsansın benım baslıgımı konumu okudun mu bana hakaret ederken kandılden bahsedıyorsun...çunku sızın çogunuzun benım yazdıklarımı okuyarak bana yazdıgınızı dusunmuyorum dırek balıklama atladınız saldırgan ınsanlar olduguınuz ıçın ığrenççççççççççç lafınıda aynen sana havale edıyorum boncuk kım bılmıyorum ama sosyallesın ıntenetın bagımlısı olmusunuz hayatınız burası açılın kendınıze ghelın ıyı gunler

BUDA İKİNCİ CEVABIMMM
ya sen benim yazdığım msjı hatırlıomusun ben sadece dedimki görgüsüzlük demek haksızlık olur dedim nie bana sardın anlamıom iğrence gelince görgüsülüğü kastettim herkes fesat senin hayatında görümcen kayınbaban sana olumsuz yorum yapanlar bi senmi iyisin anlayamadım şunu söleyim bir dediğin bir dediğini tutmuyor senin .. benim hayatımın buradan ibaret olup olmadıgı konusuna gelince bunu size izah etmek zorunda değilim benim bilgi birikimim veya yasam sartlarım sizi hic ama hiç ilgilendirmez artı buna yorum yapma kapasitesine sahip görmüyorum da sizi.. siz nişanlınızla kücük hayatınıza devam edin ve beni rahat bırakın lütfen ben hamile bir bayanım sizin gibi insanlarla cene yarıstırarak kendimi strese sokmaya niyetim yok lütfen son msjınız olsun ..

delikafaduldendelikafaduldenbenim haberim yok laaa
benim adım da geçmiş içinde abovvvvvvvvvvv

he kıs gecti delü geldi sardı bana

nolıyo bu meaj ne demek?

naziş die bi kıs vardı ya görgüsüzlük konusunu acmıstı bizde incitanemle yorum yaptık tutmus bana özelden bunları yazıo

nahirrr hihoyyytçocuğuna isim bulduk nahirrrrr :roflol:

enteresan bi isim ne demek olaaa

X