Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

sigara_yasak_sigara_icmek_yasak.jpg

:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Korkmaz balıımm,Türk erkeği hiç bi şeycikten korkmazzz:roflol::roflol::roflol:

stella teşekkürler canımopuyorumnanaktan
boncugum harbi çok uzunmuş:1shok:
çabuk gel haa topik sahipsiz kalmaz:mymeka:
ben yoksam sen bostan korkuluğumusun burda:mymeka:
işte bu benim kocam senağlama
:teselli::teselli:canım üzülme
kelin merhemi olsa önce kendine sürer :roflol:

huhu nerde bu millettt
burda :lepi:burda:lepi: budaaaaaa:lepi:
şimdi sen nerdesin syleee:sinifsinif:

Karışma bize :mymeka:

Bak kızdım yine yakcam.:nazar:
ben de yakıyorum ama sizin gibi çok içmiyorum:1no2:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ben burdayım desem kabul edermisin..:kedi:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Korkmaz balıımm,Türk erkeği hiç bi şeycikten korkmazzz:roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile5:roflol:

94192.jpg

Genç kıza erkek arkadaş saldırısı
13 Haziran 2009 Cumartesi 12:23
17 yaşındaki kıza yakınları saldırdı. Korkan kız 6. kattan atladı. Başına gelenler bununla sınırlı kalmadı. Neden ise.
Siirt'te erkek arkadaşını ziyarete giden genç kız, yakınlarının saldırısına uğradı. Korkarak, 6. kattan atlayan kız, ağır yaralandı. Başka bir hastaneye sevk edilen genç kız, ambulansa bindirilirken 5 yerinden bıçaklandı.

Alınan bilgiye göre, 17 yaşındaki N.E. Güres Caddesi'ndeki bir apartmanda faaliyet gösteren yerel radyoda çalışan erkek arkadaşı Ö.F.E'yi ziyarette gitti.

Erkek arkadaşının yanında olduğu sırada, genç kızın yakınları olduğu belirtilen bir grup radyoya geldi. Grup, genç kız ve erkek arkadaşı ile radyoda bulunanlara saldırdı.

Bu sırada korkarak balkona kaçan N.E, 6. kattan atladı. Ağır yaralanan genç kız, Siirt Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından N.E'nin Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edilmesi kararlaştırıldı.

Sedyeyle hastane bahçesindeki ambulansa götürülen N.E., bu sırada, yine yakınları olduğu belirtilen kişilerin bıçaklı saldırısına uğradı.

5 yerinden bıçaklanan N.E'nin Siirt Devlet Hastanesi’nde tedavisinin sürdürüldüğü, olayla ilgili olarak kızın 5 yakınının gözaltına alındığı bildirildi.

Öte yandan, N.E'nin yakınlarının görüntü almaya çalışan gazetecilere saldırmasını polis ekipleri engelledi.

94217.jpg

Öldü yarım saat sonra geri döndü
13 Haziran 2009 Cumartesi 18:09
Ani bir kalp rahatsızlığı geçirdi ve acilen hastaneye kaldırıldı. Hastanede yaşamını yitirdi. Yarım saat sonra ise inanılması güç bir durum gerçekleşti...
ıngiltere'de bir genç, öldükten yarım saat sonra hayata döndü.

23 yaşındaki Michael Wilkinson ani bir kalp rahatsızlığı geçirerek kaldırıldığı hastanede öldü. Annesi Michael'ı yatağında bilinci kapalı bir şekilde bulmuştu.

Doktorlar genç adamı kurtarmak için ellerinden geleni yaptı, ancak başarılı olamadı. Son nefesini veren Michael'ın ölüm saati kayıtlara geçirildi.

Çatı ustası olan Michael'in öldüğü haberine ailesine veren doktorlar, yarım saat sonra inanılmaz bir olayla karşılaştı.

Öldüğü kesin olarak tespit edilen genç adamın tam yarım saat sonra nabzı yeniden atmaya başladı. Michael yeniden hayata dönmüştü.

Lancashire'daki hastanede derhal yoğun bakıma alınan Michael, iki gün sonra hayata yeniden ve bu kez kesin olarak veda etti.

Michael'ın yaşadığı olaya Lazarus Sendromu deniliyor. Dünya çapında şimdi dek sadece 38 Lazarus vakası yaşanmış. Lazarus ismi ıncil'den geliyor. ıncil'de Hz. ısa'nın dirilttiği adamın ismi olarak geçiyor.

Michael'ın annesi Susan Horringan, "Sanki benden alınmış, tekrar bana verilmiş ve sonra yine alınmış gibi" diyor.

Bu yıl şubat ayında yaşamını kesin olarak yitiren Michael'ın olayıyla ilgili soruşturma başlatılmıştı. ıfade veren doktor John Whittaker, "Ölüm saati belirlendiğinde hiçbir yaşam belirtisi yoktu, bundan emin olabilirsiniz" dedi. Doktor, Lazarus sendromunun çok nadir yaşanan bir olay olduğunu da ekledi.

Otopsi sonucunda daha önce teşhis edilmemiş bir kalp hastalığından dolayı öldüğü belirlenen Michael'ın ilaç ya da alkol almadığı da belirlenmişti. Soruşturma sonucunda, Michael'da Lazarus sendromu görüldüğü ve hastanın kalp rahatsızlığı sonucu yaşamını yitirdiği sonucuna varıldı

94219.jpg

Yalanı ortaya çıktı intihar etti
13 Haziran 2009 Cumartesi 20:15
ınternetten biriyle tanıştı. Kendini zengin olarak tanıttı. Sonra da evden kaçıp evlendi. Ailesi yalanını ortaya çıkarınca intihar etti.
Adana'da 21 yaşındaki Mehtap Pamuk, kendini zengin ailenin kızı olarak tanıtıp, internet ortamında tanıştığı gençle, ailesinden gizli evlendi. Nikah sonrası haber verdiği ailesi evlerine gelip yalanı ortaya çıkınca, 9'uncu kattan atladı. Babası kapıcı olan Pamuk'un intiharından habersiz konuşan dünürler, apartman girişinde zile basan komşuların, megafondan "Evinizden biri atladı" haberiyle acı haberi aldı.

Ankara'da oturan Meteoğlu ailesinin kızları Mehtap Meteoğlu, yaşıtı olan Mustafa Kemal Üniversitesi ıskenderun Meslek Yüksekokulu ıklimlendirme-Soğutma Bölümü öğrencisi 21 yaşındaki Mehmet Pamuk ile internet ortamında tanıştı. Bir süre chat yapan iki gençten kız kendini Ankara'da zengin bir ailenin çocuğu, erkek de makine mühendisi olarak tanıttı. Arkadaşlıkları sonunda evlenmeye karar veren çiftin evliliğine Meteoğlu ailesi karşı çıktı.

Bunun üzerine Mehtap Pamuk (Meteoğlu), 20 gün önce evden kaçarak, Adana'ya geldi. Çift, 2 Haziran'da da nikah kıyıp, evlendi. Mehmet Pamuk'un üniversite öğrencisi olması nedeniyle eşinin Huzurevleri Mahallesi Çilem Apartmanı 9'uncu kattaki dairesinde oturan ailesiyle birlikte yaşayan Mehtap Pamuk, Ankara'daki ailesine telefonla haber verip, evlendiğini söyledi.

Mehtap Pamuk'un annesi Gülten Meteoğlu, Ankara'da bir apartmanda kapıcılık yapan babası Mustafa Meteoğlu, dayısı ve amcaları da, kızlarının evlendiği kişiyi ve ailesini tanımak için Adana'ya geldi. Ailesiyle, eşinin ailesi konuşurken, odadan çıkmayan, ailesine hiç gözükmeyen Mehtap Pamuk, konuşmalar sırasında internette eşine anlattığı `Zengin aile kızı' yalanı ve babasının mesleği ortaya çıkınca 9'uncu kattan kendini boşluğa bıraktı. Dünürler konuşmayı sürdürürken, olayı gören komşuları apartman girişinden dairenin ziline basıp, megafondan "Sizin evden biri atladı" diyerek intiharı haber verdi. Saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda ağır yaralanan Pamuk, ambulansla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne götürüldü, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Merak edip, görmek için geldikleri kızlarının intiharıyla yıkılan anne Gülten Meteoğlu, "Engel olamadım yavrum. Yavrum ben niye geldim. Gelmez olaydım. Seni kurtarmaya geldim, kurtaramadım" diye ağıt yaktı.

Pamuk'un cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna konuldu, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

57028.jpg

Aldatan kocaya yatakça bıçak
13 Haziran 2009 Cumartesi 16:38
Kendisini sürekli aldattığından şüphelenen kadın kocası ile tartıştı. Önce özür dileyen kadın sonra bıçağa sarıldı ve...
Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kadın, kendisini aldattığından şüphelendiği için tartıştığı kocasını kasığı ve bacağından bıçaklayarak yaraladı.

Alınan bilgiye göre, eşinin kendisini sürekli olarak aldattığından şüphelenen H.A. (45) adlı kadın, apart otel ve hamam işletmecisi kocası C.A. (47) ile tartıştı. Tartışmanın ardından, çift, yatak odasına girdi. Kocasından özür dileyen kadın, yatağa girdikten sonra elindeki bıçakla C.A'yı kasığından ve sol bacağından bıçakladı.

Yaralanan C.A, üvey kızı M.G. tarafından Alanya Özel Başkent Üniversite Alanya Hastanesine kaldırıldı. C.A, derhal ameliyata alınırken, kocasını bıçaklayan H.A. ise polis tarafından gözaltına alındı.

:bbo:
94219.jpg

Yalanı ortaya çıktı intihar etti
13 Haziran 2009 Cumartesi 20:15
İnternetten biriyle tanıştı. Kendini zengin olarak tanıttı. Sonra da evden kaçıp evlendi. Ailesi yalanını ortaya çıkarınca intihar etti.
Adana'da 21 yaşındaki Mehtap Pamuk, kendini zengin ailenin kızı olarak tanıtıp, internet ortamında tanıştığı gençle, ailesinden gizli evlendi. Nikah sonrası haber verdiği ailesi evlerine gelip yalanı ortaya çıkınca, 9'uncu kattan atladı. Babası kapıcı olan Pamuk'un intiharından habersiz konuşan dünürler, apartman girişinde zile basan komşuların, megafondan "Evinizden biri atladı" haberiyle acı haberi aldı.

Ankara'da oturan Meteoğlu ailesinin kızları Mehtap Meteoğlu, yaşıtı olan Mustafa Kemal Üniversitesi İskenderun Meslek Yüksekokulu İklimlendirme-Soğutma Bölümü öğrencisi 21 yaşındaki Mehmet Pamuk ile internet ortamında tanıştı. Bir süre chat yapan iki gençten kız kendini Ankara'da zengin bir ailenin çocuğu, erkek de makine mühendisi olarak tanıttı. Arkadaşlıkları sonunda evlenmeye karar veren çiftin evliliğine Meteoğlu ailesi karşı çıktı.

Bunun üzerine Mehtap Pamuk (Meteoğlu), 20 gün önce evden kaçarak, Adana'ya geldi. Çift, 2 Haziran'da da nikah kıyıp, evlendi. Mehmet Pamuk'un üniversite öğrencisi olması nedeniyle eşinin Huzurevleri Mahallesi Çilem Apartmanı 9'uncu kattaki dairesinde oturan ailesiyle birlikte yaşayan Mehtap Pamuk, Ankara'daki ailesine telefonla haber verip, evlendiğini söyledi.

Mehtap Pamuk'un annesi Gülten Meteoğlu, Ankara'da bir apartmanda kapıcılık yapan babası Mustafa Meteoğlu, dayısı ve amcaları da, kızlarının evlendiği kişiyi ve ailesini tanımak için Adana'ya geldi. Ailesiyle, eşinin ailesi konuşurken, odadan çıkmayan, ailesine hiç gözükmeyen Mehtap Pamuk, konuşmalar sırasında internette eşine anlattığı `Zengin aile kızı' yalanı ve babasının mesleği ortaya çıkınca 9'uncu kattan kendini boşluğa bıraktı. Dünürler konuşmayı sürdürürken, olayı gören komşuları apartman girişinden dairenin ziline basıp, megafondan "Sizin evden biri atladı" diyerek intiharı haber verdi. Saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda ağır yaralanan Pamuk, ambulansla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne götürüldü, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Merak edip, görmek için geldikleri kızlarının intiharıyla yıkılan anne Gülten Meteoğlu, "Engel olamadım yavrum. Yavrum ben niye geldim. Gelmez olaydım. Seni kurtarmaya geldim, kurtaramadım" diye ağıt yaktı.

Pamuk'un cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna konuldu, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

94190.jpg

Kene kan alan hemşireyi öldürdü
13 Haziran 2009 Cumartesi 13:07
Kene bu kez sadece bulaştığı hastanın değil, hastadan kan alırken iğneyi eline batıran hemşirenin de canını aldı
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA)hastasından kan alırken iğneyi eline batıran 18 yaşındaki sağlık personeli Kübra Y., bu sabah yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

TARLADA SIRTINA YAPIŞMIŞTI

Samsun'un Vezirköprü ılçesi Samukalan Köyü'ndeki tarlada çalışırken sırtına kene yapışan ve yapılan kan tahlillerinde KKKA virüsü tespit edilen Ayşe Keskin'den tedavi gördüğü Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kan alırken iğneyi eline batıran sağlık personeli Kübra Y. tedavi altına alındı.

HEMŞıRE DE KURTARILAMADI

Ayşe Keskin'in geçen perşembe günü hayatını kaybetmesi üzerine, bu sabah da sağlık personeli Kübra Y. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yüksek ateş, halsizlik ve titreme gibi şikayetler nedeniyle tedavi altına alınan ve Yoğun Bakım Ünitesi'nde yaşam mücadelesi veren Kübra Y. 'nin ölümü hastane personelini üzüntüye boğdu

1.20090613135154..jpg

Anne kedinin yavrusuna son bakışı
13 Haziran 2009 Cumartesi 13:53
Mersin'de yavrusu otomobilin altında ezilen kedi, cesedin başında dakikalarca bekledi.
Görenleri hayrete düşüren olay Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde yaşandı. Yola çıkan yavru kedi, aracın altında ezildi.

Bunu gören anne kedi yavrusuna bir şey yapamasa da ölüsünü uzun süre izledi. Yavru kedinin cesedi, daha sonra bir vatandaş tarafından kaldırılıp çöpe atıldı.

1.20090613135154..jpg

Anne kedinin yavrusuna son bakışı
13 Haziran 2009 Cumartesi 13:53
Mersin'de yavrusu otomobilin altında ezilen kedi, cesedin başında dakikalarca bekledi.
Görenleri hayrete düşüren olay Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde yaşandı. Yola çıkan yavru kedi, aracın altında ezildi.

Bunu gören anne kedi yavrusuna bir şey yapamasa da ölüsünü uzun süre izledi. Yavru kedinin cesedi, daha sonra bir vatandaş tarafından kaldırılıp çöpe atıldı.

ana yüreği işte ne yapsın mafoldumben

X