E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi DreamLover
- #1.981
hoşgeldiniz ama çok uykum geldii ((
iyi gecelerrr :a015:
geç kaldım ama iyiyim canım saoll:lepi:selamlar canim nasilsin
Sapık anne oğlunun arkadaşıyla kaçtı
10 Haziran 2009 Çarşamba 17:04
36 yaşındaki 6 çocuk annesi kadın 15 yaşındaki gençle birlikte kaçtı. İşin en korkunç yanı kaçtığı genç oğlunun en yakın arkadaşı...
6 çocuk annesi 36 yaşıdaki Debbie Mallinson, çocuklarını terk edip 15 yaşındaki oğlunun en iyi arkadaşıyla kaçtı. Çocuklarını şok eden açıklamayı ise "Aşık oldum gitmek zorundayım" diyerek yaptı.
İngiltere'de günün konusu haline gelen kadın, bebek yüzlü, sevgilisiyle gitti. Şu anda 10 ve 15 yaşlarındaki iki oğlu akrabalarıyla yaşıyor. 8, 6, 5 ve 3 yaşlarındaki diğer 4 küçük çocuk ise sosyal servisin bakımı altında.
Mallison'u eski partnerlerinden biri 'çok sık aşık olur ve doğurur' diye tarif ediyor.
aynen öyle yaaa azmış insanın hali başka yanındaki çocuk lan daha abookötükedihüso
4 FARKLI ERKEKTEN 6 ÇOCUĞU VAR
Kadının 15 yaşındaki büyük oğlu daha önce de annesini, en yakın arkadışına telefonda ilanı aşk ederken yakalamıştı.
4 farklı erkekle birlikteliğiden 6 çocuğu olan Mallinson, şu anda bebek yüzlü sevgilisinin kız kardeşinin evinde yaşıyor.
Eski partnerlerinden birinin 'anneliğe kesinlikle uygun değil' dediği Mallinson, evden ayrılmadan önce sosyal servis yetkililerini arayarak, sevgilisi ile gideceğini bildirmiş.
HEM ANNESİNİ HEM ARKADAŞINI KAYBETTİ
Mallinson'un 15 yaşındaki oğlu bu işten en fazla zarar görenlerin başında geliyor. Büyükannesi ve dedesiyle yaşayan genç, hem en iyi arkadaşını hem de annesini kaybetti. Şu anda ülkenin başka bir bölümünde yaşayan genç hayatının bir anda tamamen değişmesinin rahatsızlığını yaşıyor.
İngiliz gazeteleri, "Mallinson basından kaçarken, bebek yüzlü sevgilisi ise gazetecileri karşısında gördüğündeannesinin arkasına saklandı. Anne ise oğlunun 18 yaşında olduğunu ve her istediğini yapabileceğini söyledi" diye yazıyor.
seda sayan 2-tatlicadiarzu-
selammm benim ilk dedikodum size arkadaşlar.....
ama önce şunu belirteyim ki ben istanbul da boğazda sürekli ünlü akını olan bi otelde çalışıyorum ilginizi çekerse canlı canlı dedikodularını iletirim sizedelikafadulden
şimdi dün akşam üstü iclal aydın geldi aman aman aman bir zayıflamış bir zayıflamış tatnınmayacak halde yüzü olmuş ebru şallı kadar bacakları kolum bibi kalmışşş sırtı bile ufalmış kadının yaa
zaten göbek yağlarını aldırmıştı 4 ay önce onu biliyoruz da... saçlarınıda uzatmış olamaz kısaydı çünkü eklettirmiş belli tanınmıyo hatun yıkılıyo yania.s
ben buranın acemisiyimde acaba uygun oldumu bu yazı haa nedersiniz:uhm:
Tahsin Ünal Mahallesi'nde oturan R.B. (27), evde bacaklarındaki tüyleri temizlemek istedi. R.B, kolonya sürdüğü bacaklarındaki tüyleri yakmak için çakmağı kullanırken yanındaki kolonya şişesi alev aldı.
Bacakları yanan R.B, Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan genç kızın bacaklarında ikinci derece yanık olduğu bildirildi
Tahsin Ünal Mahallesi'nde oturan R.B. (27), evde bacaklarındaki tüyleri temizlemek istedi. R.B, kolonya sürdüğü bacaklarındaki tüyleri yakmak için çakmağı kullanırken yanındaki kolonya şişesi alev aldı.
Bacakları yanan R.B, Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan genç kızın bacaklarında ikinci derece yanık olduğu bildirildi
ayy inananmıyorum böyle bir yöntemde mi varmış..
offff çok üzücü zavallı kızcağız iyiki vücudunun üst tarafları tutuşmadı...
Eşcinsel sevgililer karılarına yakalandı!09.06.2009 - .Kocasının aynı zamanda çocukluk arkadaşı olan ortağıyla eşcinsel ilişki sürdürdüğünü fark eden kadın boşanmak için mahkemeye başvurdu.
'KOKUNU ÖZLEDİM'
Eşinin evde olmadığı bir gün genç kadın bilgisayarı kontrol ettiğinde kocasının, erkek olan çocukluk arkadaşı A.S.'ye, "Kokunu özledim senin kazağınla yatıyorum" mesajı yazdığını görünce şaşırdı. Aynı günlerde ortak arkadaşlarından, eşinin gay barlara gittiğini de öğrendi.
Ailenin geçim masraflarına destek olabilmesi için ortak arkadaşları, E.T.'ye lokantalarda iş buldu. Ancak E.T.'nin aklı Aksaray'daydı. Sonunda bir gün Aksaray'a döndü. Türkiye'ye döndüğünde kocası ile arkadaşının sürekli birlikte zaman geçirdiklerini gören genç kadın, eşinin evde gözünün önünde bile kendisinden çok erkek arkadaşına ilgi göstermesiyle şoke oldu. Bu sırada kocasının hem ortağı, hem çocukluk arkadaşı olan A.S.'nin karısı C.S. ile de tanıştı. Çiftin bir de çocukları vardı.
KADINLAR ŞÜPHELENDİ
Ancak iki koca sık sık "İhale var, biz il dışına çıkıyoruz" diyerek, birlikte seyahate gittiler. Bu durumdan rahatsız olan A.S.'nin eşi C.S., F.T.'ye, "Yoksa bunlar gay mi?" diyerek şüphesini ortaya koydu. İki kadın, eşlerinin bilgisayarlarında, kocalarının birbirlerine yazdıkları e-mailler, MSN konuşmaları ile sevgili olduklarına dair kanıt içeren fotoğrafları bulunca, boşanma davası açmak için Ankara'da bir avukata başvurdular.
F.T.'nin boşanma davası eşinin gay olması nedeniyle açılırken, C.S. çocuğu olduğu için, vekaletname vermesine rağmen boşanma davası açmaktan vazgeçti. Dosya için ABD'den tanıklar bile geldi. Dava duruşmalarının sonuncusunda F.T.'nin annesi tanık olarak mahkemeye çağrıldı. Duruşma sonunda kayınvalide, gay partner A.S. tarafından, adliye koridorunda tartaklandı.