Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

aynen öyle yaaa azmış insanın hali başka yanındaki çocuk lan daha abookötükedihüso

selammm benim ilk dedikodum size arkadaşlar.....

ama önce şunu belirteyim ki ben istanbul da boğazda sürekli ünlü akını olan bi otelde çalışıyorum ilginizi çekerse canlı canlı dedikodularını iletirim sizedelikafadulden

şimdi dün akşam üstü iclal aydın geldi aman aman aman bir zayıflamış bir zayıflamış tatnınmayacak halde yüzü olmuş ebru şallı kadar bacakları kolum bibi kalmışşş sırtı bile ufalmış kadının yaa
zaten göbek yağlarını aldırmıştı 4 ay önce onu biliyoruz da... saçlarınıda uzatmış olamaz kısaydı çünkü eklettirmiş belli tanınmıyo hatun yıkılıyo yania.s
ben buranın acemisiyimde acaba uygun oldumu bu yazı haa nedersiniz:uhm:

hıııııı bak sen demek iclal aydın zayıfladı.
belkide sadece göbek yağlarını aldırmamıştır.hepsini aldırmıştır.
uzun zamandır tvdede çıkmıyor.hatunu göremiyoruz hiçbir yerde.yakında ortaya çıkarda biz görürüz ne hale gelmiş.
ama bence zayıflayınca çirkinleşmiştir o ya.
:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

Tahsin Ünal Mahallesi'nde oturan R.B. (27), evde bacaklarındaki tüyleri temizlemek istedi. R.B, kolonya sürdüğü bacaklarındaki tüyleri yakmak için çakmağı kullanırken yanındaki kolonya şişesi alev aldı.

Bacakları yanan R.B, Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan genç kızın bacaklarında ikinci derece yanık olduğu bildirildi

[BAdı açıklanmayan kadın Ordu Radyosu'na yaptığı açıklamada, yaşlı annesine yeni bir yatak aldığı için eski yatağı çöpe attığını, annesinin yaşamı boyunca biriktirdiği paraları buraya koyduğunu sonradan öğrendiğini söyledi.

Yatağın içinde yüklü miktarda para bulunduğunu öğrenir öğrenmez hemen çöpe koştuğunu, ancak çöpçülerin yatağı götürdüklerini öğrendiğini anlatan kadın, ondan sonra ana çöplüklerde hummalı bir arama başladığını, ancak elleri boş döndüklerini söyledi.

Yetkililer, çöplüğe her gün 2500 ton çöp atıldığını hatırlatarak, yatağı bulmanın çok zor olduğunu belirttiler.
][/B]

Eşcinsel sevgililer karılarına yakalandı!09.06.2009 - .Kocasının aynı zamanda çocukluk arkadaşı olan ortağıyla eşcinsel ilişki sürdürdüğünü fark eden kadın boşanmak için mahkemeye başvurdu.
'KOKUNU ÖZLEDıM'
Eşinin evde olmadığı bir gün genç kadın bilgisayarı kontrol ettiğinde kocasının, erkek olan çocukluk arkadaşı A.S.'ye, "Kokunu özledim senin kazağınla yatıyorum" mesajı yazdığını görünce şaşırdı. Aynı günlerde ortak arkadaşlarından, eşinin gay barlara gittiğini de öğrendi.

Ailenin geçim masraflarına destek olabilmesi için ortak arkadaşları, E.T.'ye lokantalarda iş buldu. Ancak E.T.'nin aklı Aksaray'daydı. Sonunda bir gün Aksaray'a döndü. Türkiye'ye döndüğünde kocası ile arkadaşının sürekli birlikte zaman geçirdiklerini gören genç kadın, eşinin evde gözünün önünde bile kendisinden çok erkek arkadaşına ilgi göstermesiyle şoke oldu. Bu sırada kocasının hem ortağı, hem çocukluk arkadaşı olan A.S.'nin karısı C.S. ile de tanıştı. Çiftin bir de çocukları vardı.

KADINLAR ŞÜPHELENDı
Ancak iki koca sık sık "ıhale var, biz il dışına çıkıyoruz" diyerek, birlikte seyahate gittiler. Bu durumdan rahatsız olan A.S.'nin eşi C.S., F.T.'ye, "Yoksa bunlar gay mi?" diyerek şüphesini ortaya koydu. ıki kadın, eşlerinin bilgisayarlarında, kocalarının birbirlerine yazdıkları e-mailler, MSN konuşmaları ile sevgili olduklarına dair kanıt içeren fotoğrafları bulunca, boşanma davası açmak için Ankara'da bir avukata başvurdular.

F.T.'nin boşanma davası eşinin gay olması nedeniyle açılırken, C.S. çocuğu olduğu için, vekaletname vermesine rağmen boşanma davası açmaktan vazgeçti. Dosya için ABD'den tanıklar bile geldi. Dava duruşmalarının sonuncusunda F.T.'nin annesi tanık olarak mahkemeye çağrıldı. Duruşma sonunda kayınvalide, gay partner A.S. tarafından, adliye koridorunda tartaklandı.

ayy inananmıyorum böyle bir yöntemde mi varmış..
offff çok üzücü zavallı kızcağız iyiki vücudunun üst tarafları tutuşmadı...

allah allah bu nasıl şey böyle ya.
insanlar artık kocalarınadamı güvenemiyecek.
adamlara baksana ya.evli barklı çoluk çocuk sahibi insanlar.
yuh ya.

:1shok::1shok::1shok:

ayy inananmıyorum böyle bir yöntemde mi varmış..
offff çok üzücü zavallı kızcağız iyiki vücudunun üst tarafları tutuşmadı...

başımışa daş yaaaacak yawrum gendünü yakana kadar jileti vuraydn da çırpınmıyaydın öyle kaldırımlardaa:1shok:

ayyyyyyyyyyy mide bulandırıcı bişey buu......

Cem Garipoğlu ve Münevver Karabulut
ıkilinin son MSN yazışması
11 Haziran 2009 Perşembe 11:23Cem G. cinayet gününden 1 gün önce msn'de Münevver'e öyle sözler etmiş ki sanki planını anlatmış
ıŞTE CıNAYET GÜNÜNDEN 1 GÜN ÖNCEKı MSN YAZIŞMALARI VE KAMERA GÖRÜNTÜLERı
C: Sana naparım biliyor musun?
M: Ne
C: Hayal edemeyeceğin şeyleri
M: Neymiş?
C: Sana sarılırım önce, sonra başlarım sıkmaya sonra daha çok ve daha çok, boğana kadar
M: Abartma
C: Tabii ki de boğmadan önce bırakırım, içimde bir sıcaklık hissediyorum biliyor musun?
M: öyle mi?
C: Evet öyle
M: Ne güzel
M: Cuma günü on saat tören filan çekemem, 3'te çıkacağım okuldan
C: iyi, güzel o zaman. Tüm gün beraberiz o zaman
M: Olabilir, buluşuruz
C: Ok o zaman, müthiş planlar içindeyim o zaman
M: Ne planı?
C: Tarihin en büyüklerinden
M: Abartma be
C: öyle, duyunca ağzın açık kalacak
M: Söyle bakayım, merak ettim
C: Çok büyük bunlar bebek. Şaşırtmayayım alıştırarak söylerim sana
M: Söyleee beee
C: Bizdesin o zaman yarın. Sana mum ışığı yemek hazırlarım. Panjurları filan kapatırım hep gece havası olur. Romantik böyle
M: Hem güvenlik var sizin. O görür ama
C: Arka bahçeden gireceğiz dedim sana
M: O nasıl olacak?
C: Söyleyeceğin bahane yok inan bana
M: Hem sizde napacağız ki?

C: Yapacağız bir şeyler merak etme
C: Hem sözün var hem de söyleyecek bahanen de yok

M: Yoooo
C: Gitar da çalarım

M: Aaaaa!
C: Bugün 1 saat hoca gelecek gitar için. Bir tekrar olsun diye. Yarın sana çalacağım için
M: Hımmmm
C:.....
M: Ne alaka?
C: Gitar çalmıyorsun bahanene karşılık hazırlamıştım sadece
M: Tabii... ıyi
C: Bir akustik, 2 klasik, 3 elektro gitar var evde. Hangisi nin sesini seversen onunla çala tim. (i gitar var
M: ıyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…