Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esimin kardeside bu sitenin adresini vermisti bi ara...esimde ne oldugunu bilmiyordu kayit oldu..birdahada o siteye girmedi aylardir...ben bi bakiyim ne var ne yok diye bi yabanci uyruklu kadin cikma teklifi etmis....esime gösterdim bunu oda üyeligini sildi orda...kardesinin sayfasindada zaten bir sürü kadin kiz acik sacik pozlar verilmis resimler gördüm oda evli....insanin icinde olmasin yeterki ..icinde olduktan sonra sen ne kadar karsi cikarsan cik yine istedigini yapar...birde badoomudur bodomu var-- o sitenin isminide amca oglu göndermis..orasida öyle sevgili bulma sitesiydi...dogru yolda olanida yoldan cikarmaya calisiyorlar s...r
bende tabi cok agir sözlü mesaj yazdim amca ogluna esimede söyledim kardesinde olsa msn adresinden iptal et bu ahlaksizlari diye...oda iptal etti zaten..yuvamizin huzuru cok daha önemli..esimin msn adresini isterse kardesi yine acikca söylerim..yine sevgili bulma tanisma sitesinin adresinimi vereceksin diye..
aynen..esimin akrabasinda adet edinmisler aldatmayi..iyi bir marifet yaptiklarini saniyorlar..mesela kayinpeder 3 hanimi birden idare ediyor..o yüzdende kontagim yok..görüsmüyorum..torunlarinida göremiyor..cocuklarim icin cok kötü bir örnek..onlar sorduklarinda nedicem..1.gercek babaanneniz...2.alman cicibabaanneniz...3.yine cici babaanneniz..benim bile piskolojimi bozuyor 3 ayri yere gitmek..o yüzden uzak duruyorum..allahtan esim akraba cevresine benzememis...isterse bi benzesin bakim.kötükedihüsosizin akrabalara da, maşşallah yani:1shok::1shok::1shok: