• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

h5 arkadaşlığI, ve benzeri sitelerde nişanlınız dolaşsa naparsınız?

esimin kardeside bu sitenin adresini vermisti bi ara...esimde ne oldugunu bilmiyordu kayit oldu..birdahada o siteye girmedi aylardir...ben bi bakiyim ne var ne yok diye bi yabanci uyruklu kadin cikma teklifi etmis....esime gösterdim bunu oda üyeligini sildi orda...kardesinin sayfasindada zaten bir sürü kadin kiz acik sacik pozlar verilmis resimler gördüm oda evli....insanin icinde olmasin yeterki ..icinde olduktan sonra sen ne kadar karsi cikarsan cik yine istedigini yapar...birde badoomudur bodomu var-- o sitenin isminide amca oglu göndermis..orasida öyle sevgili bulma sitesiydi...dogru yolda olanida yoldan cikarmaya calisiyorlar s...r
bende tabi cok agir sözlü mesaj yazdim amca ogluna esimede söyledim kardesinde olsa msn adresinden iptal et bu ahlaksizlari diye...oda iptal etti zaten..yuvamizin huzuru cok daha önemli..esimin msn adresini isterse kardesi yine acikca söylerim..yine sevgili bulma tanisma sitesinin adresinimi vereceksin diye..

sizin akrabalara da, maşşallah yani:1shok::1shok::1shok:

Son düzenleme:
kesinlikle ayril..uzaklik vs.bahane..yapmamasi lazim..sen yapsan o senden ayrilmisti..uzerine de baska isimler takmisti..peynir ve arabanin bi parcasi cinsinden.

sizin akrabalara da, maşşallah yani:1shok::1shok::1shok:
aynen..esimin akrabasinda adet edinmisler aldatmayi..iyi bir marifet yaptiklarini saniyorlar..mesela kayinpeder 3 hanimi birden idare ediyor..o yüzdende kontagim yok..görüsmüyorum..torunlarinida göremiyor..cocuklarim icin cok kötü bir örnek..onlar sorduklarinda nedicem..1.gercek babaanneniz...2.alman cicibabaanneniz...3.yine cici babaanneniz..benim bile piskolojimi bozuyor 3 ayri yere gitmek..o yüzden uzak duruyorum..allahtan esim akraba cevresine benzememis...isterse bi benzesin bakim.kötükedihüso

gebertirim onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu orda ne biçim kızlar var acık sacık poslar veren ve ayrıcada ark stesi tamamen yani oraya giren erkekler veya kızlar karşı cinsten mutlaka arkadaşlık kuruolar bu arkadaşlıkta çok masumca değil işin acıkcası elimde kalırdı valla çin işkencesinden daha beter uygulamalar bulur uygulardım guclubacismile

bu benim başıma geldi.başımdan kaynar sular döküldü sanki sinir oldum ve kaç gün konuşmadım barışmamızda şöyle oldu.modemini aldım ve internet dökümünü istedim şimdi net yok onda :D:D:D

hayatta yapamaz bole bişiyii zaten benm istemedigimden deil kendi bana saygısından sewgisnden yapmaz askımmm benm opuyorumnanaktan

Bu tür siteler amaçlarından farklı kullanıldığı için karşıyım.
Gereksiz buluyoruz o yüzden üye olmamak en iyisi.
Aramıza kara kediler giremiyor böylece.
Eğer dolaşsaydı iptal etmesini rica ederdimboshayallersmile

iptal etti zaten benimkide. Geçen gün bana dediki korkudan facebooka bıle giremıyorum dedi çocuğu nasıl korkutmuşum demekki.görseniz o kadar efendi , utangaç sıkılgan bırıki onu o sitede görünce kızmıştım. Haklısın dedi oda.şimdi korkudan uğramıyor bile öyle yerlere ohh be rahatladım arkadaşlar. Aslında ayrılacaktım normalındede, kişiliğini bildiğim için sadece kızdım ve engel koydum girmesin diye.çook farklıdır gerçek hayatta başı önundedir kımsenın kızına kadınına bakmaz onun içinde beraberim aşkımla.Şeniz

Back