• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

h5 arkadaşlığI, ve benzeri sitelerde nişanlınız dolaşsa naparsınız?

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.170
16
0
İçel Mersin
arkadaşlar,
h5 denilen arkadaşlık sitesinde bir sürü tanımadığı kızı eklese nişanlınız ve sonrada onlarla konuşup sanal hediye alışverişinde bulunsalar naparsınız?akannehir

esimin kardeside bu sitenin adresini vermisti bi ara...esimde ne oldugunu bilmiyordu kayit oldu..birdahada o siteye girmedi aylardir...ben bi bakiyim ne var ne yok diye bi yabanci uyruklu kadin cikma teklifi etmis....esime gösterdim bunu oda üyeligini sildi orda...kardesinin sayfasindada zaten bir sürü kadin kiz acik sacik pozlar verilmis resimler gördüm oda evli....insanin icinde olmasin yeterki ..icinde olduktan sonra sen ne kadar karsi cikarsan cik yine istedigini yapar...birde badoomudur bodomu var-- o sitenin isminide amca oglu göndermis..orasida öyle sevgili bulma sitesiydi...dogru yolda olanida yoldan cikarmaya calisiyorlar s...r
bende tabi cok agir sözlü mesaj yazdim amca ogluna esimede söyledim kardesinde olsa msn adresinden iptal et bu ahlaksizlari diye...oda iptal etti zaten..yuvamizin huzuru cok daha önemli..esimin msn adresini isterse kardesi yine acikca söylerim..yine sevgili bulma tanisma sitesinin adresinimi vereceksin diye..

Son düzenleme:
arkadaşlar,
h5 denilen arkadaşlık sitesinde bir sürü tanımadığı kızı eklese nişanlınız ve sonrada onlarla konuşup sanal hediye alışverişinde bulunsalar naparsınız?akannehir

seninkimi yaptı sen nabtın merak ettim valla nişanlıyken yapan evliykende yapar ve böyle evlilik olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:umursamaz:

nişanlılık süresinde istediğin kızla konuşabılırsın seçimini öyle yaparsın sonra dedim.çook kızdım ama böylede bir açık kapı bıraktım ona, çok sevsem bıle sevgimi kalbime gömerim.
uzakta olduğumuz için fazla vakit geçiremiyoruz.onunda etkisi var tabi anlıyorum .:oklava:

askım öle birşey yapmazz ki hem yapsada kendi kaybeder kişi ne yaparsa kendine yapar ama aşkım bana rabbimden bir hediye o öle birşey yapmaz bana deli gibi aşık ve bende onasırnaşık şey

nişanlılık süresinde istediğin kızla konuşabılırsın seçimini öyle yaparsın sonra dedim.çook kızdım ama böylede bir açık kapı bıraktım ona, çok sevsem bıle sevgimi kalbime gömerim.
uzakta olduğumuz için fazla vakit geçiremiyoruz.onunda etkisi var tabi anlıyorum .:oklava:

canım önce seçim yapılır sonra nişanlanılır bence sen yol yakınken dön canım ne olursa olsun mesafeler aşka engel değildir bence o uçkurunun peşinde böle biriylwe evlenilmez
eşimin bi arkadaşına gitmiştik bi kere gidiş o gidiş bidaha gitmedik evine biz gittik zaten kaynana kayınpeder kaynı görümcesi eşi ve çocuğu aynı evde yaşıyolar oturduk çocuk bilgisarı açtı gözü bi eli bilgisayarda arada bize laf atıyo uyuz olduk sitelere giriyo bizdende utanmıyo karısındanda çocuğundan da nerdeyse boğcaktım adamı eşim susturdu bişi diyemedim hemen kalktık sonra bize geldiler eşimi kaveye çıkarttırdı oturmadılar kız bi anlattı şok oldum kız bilgisayar kullanmayı bilmio ama biliyorum yapıo bişeyler dio ben yanına gidince kapatıo git başımdan yat dio bana dedi sen nabıyosun dedim kız ailesini bırakmış kaçmış salak aşk die bişi yok evlendiğiniz kişinin önce inancına sonra işine sonra mertliğine kişiliğine sonra ailesine sonrada büyüyüp büyümediğine bakın yakışıklılıkmış aşkmış bunlar geçici şeyler allah o sıcaklığı verdimi kargayı serçe olarak görürsünüz benim midem kaldırmıyo böle şeyleri canım senişn kaldırıyosa devam et ama kendini küçük düşürürsün daha da rahat yapar ne yapcaksa:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:

ne olursa olsun uzakda olsa sen nasil dolasmiyorsan o tarz sitelerde oda dolasmamali

tek kelimeyle berbat birşey ilişkinin sonu.....benzer sitelere ve giren erkeklere kızdığım kadar orada düşüklük yapan kadınlara da kızıyorum belki daha da çok onlara çünkü hemcinslerime yakıştıramıyorum ama bolca öyle tip var maalesef.:oklava::oklava::oklava:

bilgisayardan nefret ediyorum. Keşke kullanmayı bılmeseydim.:1no2:

bilmeseydin daha rahat aldatılırdın...

saçma bi gerekçe sunuyorsun kendine. rahatlamanın bir yoludur belki. nişanlılık süresince aldatılmaya musadeniz var yani...

uzaktasınız diye kendini başka bi limana atması gerekmiyor çiftlerden her hangi birininin.

saygı nerde? saygı yoksa sevgi zaten olmaz:bbo:

bitik bi ilişki
kafamçokkarıştı

Facebook gibi birşey değil mi bu?

FArkı ne?

Facebooka da üye olmayan yok zaten..

erkekler kaçamak yapıp konuşuyor.ordaki kadınların hepsi kaşar dediğimiz tipler çok afedersiniz.:umursamaz: ben protesto ediyorum h5 sitesini keşke kapatılsa.

FArkı ne?

ayni facebook gibi birşey. farkı yok.sizlere tavsiyem ,her şeyi öğrenın. eşiniz tavlamı oynuyor , sizde oynayın. eşiniz kaçamakmı yapıyor sizde yapın yani onun her yaptığını yapın ondan geri kalmayın.sonrada cezalandırın anlasın hatasını.çoğu kadın ben bılmem ben anlamam bna ne. erkek işi gibilerinden bırçok konuya kapalı kalıyorlar yanlış bence. kadında herşeyi bilsin.:kahve:

Bütün bunları bile bile nişanlılık devam mı ediyor?
O zaman sizin hatanız,bence hiç boşuna şikayet etmeyin..:delphin:

vakit geçiremiyorsunuz die buna göz mü yumucaksınız
bizde haftada bir görüşüyoruz
ben evdeyim o işte
şimdi benim vaktim bol die
nişanlımla da görüşemiyorum die
bu tip sitelere mi gidiyim
ya da tam tersinde nişanlım mı gitsin
olmaz
kabul edilecek şey değil
şimdi alışan ilerde de yapar
haberiniz olsun
kendinizi kandırmayın
aklını başına almıyorsa taktığı yüzüğü de haketmiyor demektir
bi erkeği bırakmaktan korkmayın ya
kaybeden siz değil odur buakdar basit

bu konu üzerine birşey sormak istiyorum. arkadaşlar bende nişanlımın mailine bakarken dün bir mail gördüm kız aynen şöyle yazmış ' aaaaa videomu neden ekledin bu siteye neden böyle birşey yaptın, dur adamla konuşayımda şu videoyu kaldırsın bak alttaki adreste video' yazıyordu. baktım tabi msnshowtime kızları diye bir adres çıktı kızlar kamera karşısında poz veriyorlar. ama 2006 eklenmiş bir video. bu nedir şimdi anlamadım bu yolla o adrese gelmeleri açısında yapılmış bir tuzak mı anlamadımki. hergün maillere bakarım ilk defa karşılaştım:( ne olabilir bu.

buldum maili esra civan diye arattım böyle şeyler yazmışlar demekki fake mail bunlar..
.
---mail adreslerine saçma sapan sansursuz youtube mesajı gönderen kullanıcı ya da fake mail hesabı ;

----- spoiler -----
cidden senin isin mi bu?
ya silceklermis insallah vidyolari yarin..zorla inandirdim adami..cok kotu oldu ya
:((((

Son düzenleme:
erkekler kaçamak yapıp konuşuyor.ordaki kadınların hepsi kaşar dediğimiz tipler çok afedersiniz.:umursamaz: ben protesto ediyorum h5 sitesini keşke kapatılsa.

sevgilini protesto etsen daha doğru olur edacım. en azından duyulur proteston. senin protestonun h5 in umurunda olduğunu sanmam

suçu sevgilinde , sitelerin ne kabahati var
kaydirigubbakcemile3

bu konu üzerine birşey sormak istiyorum. arkadaşlar bende nişanlımın mailine bakarken dün bir mail gördüm kız aynen şöyle yazmış ' aaaaa videomu neden ekledin bu siteye neden böyle birşey yaptın, dur adamla konuşayımda şu videoyu kaldırsın bak alttaki adreste video' yazıyordu. baktım tabi msnshowtime kızları diye bir adres çıktı kızlar kamera karşısında poz veriyorlar. ama 2006 eklenmiş bir video. bu nedir şimdi anlamadım bu yolla o adrese gelmeleri açısında yapılmış bir tuzak mı anlamadımki. hergün maillere bakarım ilk defa karşılaştım:( ne olabilir bu.

mail adresine bak... arama motorunda arat. öyle abuk sabuk mailler bana da geliyor kafamçokkarıştı

FArkı ne?

esim orayada üyeydi onuda iptal etti..oranin adresinide erkek kardesi göndermisti...msn den bile cogu akrabalarini iptal etti..haddini bilsinler onlarda..yazisacaklarsa adam gibi yazissinlar..baska sitelerin adresini verenler kendileri kaybediyor..msn den kaydi siliniyor ..okadar basit...

nasil yani anlamadim..izinmi veriyorsun nisanlina..bu nasil sevgi..nasil bir bag...yüzük ne diye takilir..cocuk oyuncagimi bu nisanlilik...benim nisanlilik durumunda anladigim kadariyla evlenecek cift birbirini tanir evlenebileceyi insanmi deyilmi ona karar verilir....ama böyle nisanlilik olmazki...kiz erkeye sadik olsun bagimli olsun yolunu gözlesin belki ondan daha hayirli bir kismeti varsa onu kapatsin..erkekde her konuda özgür olsun...yeterince gercek yüzünü görmüsünüz daha ne bekliyorsunuzki..geleceginizi bile bile atese atmayin derim...ama yinede kendi bileceginiz is....

Son düzenleme:
Back