Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar,
h5 denilen arkadaşlık sitesinde bir sürü tanımadığı kızı eklese nişanlınız ve sonrada onlarla konuşup sanal hediye alışverişinde bulunsalar naparsınız?akannehir
nişanlılık süresinde istediğin kızla konuşabılırsın seçimini öyle yaparsın sonra dedim.çook kızdım ama böylede bir açık kapı bıraktım ona, çok sevsem bıle sevgimi kalbime gömerim.
uzakta olduğumuz için fazla vakit geçiremiyoruz.onunda etkisi var tabi anlıyorum .klava:
bilgisayardan nefret ediyorum. Keşke kullanmayı bılmeseydim.:1no2:
nişanlılık süresinde istediğin kızla konuşabılırsın seçimini öyle yaparsın sonra dedim.çook kızdım ama böylede bir açık kapı bıraktım ona, çok sevsem bıle sevgimi kalbime gömerim.
uzakta olduğumuz için fazla vakit geçiremiyoruz.onunda etkisi var tabi anlıyorum .klava:
Facebook gibi birşey değil mi bu?
FArkı ne?
Facebooka da üye olmayan yok zaten..
erkekler kaçamak yapıp konuşuyor.ordaki kadınların hepsi kaşar dediğimiz tipler çok afedersiniz.:umursamaz: ben protesto ediyorum h5 sitesini keşke kapatılsa.
bu konu üzerine birşey sormak istiyorum. arkadaşlar bende nişanlımın mailine bakarken dün bir mail gördüm kız aynen şöyle yazmış ' aaaaa videomu neden ekledin bu siteye neden böyle birşey yaptın, dur adamla konuşayımda şu videoyu kaldırsın bak alttaki adreste video' yazıyordu. baktım tabi msnshowtime kızları diye bir adres çıktı kızlar kamera karşısında poz veriyorlar. ama 2006 eklenmiş bir video. bu nedir şimdi anlamadım bu yolla o adrese gelmeleri açısında yapılmış bir tuzak mı anlamadımki. hergün maillere bakarım ilk defa karşılaştım ne olabilir bu.
esim orayada üyeydi onuda iptal etti..oranin adresinide erkek kardesi göndermisti...msn den bile cogu akrabalarini iptal etti..haddini bilsinler onlarda..yazisacaklarsa adam gibi yazissinlar..baska sitelerin adresini verenler kendileri kaybediyor..msn den kaydi siliniyor ..okadar basit...Facebook gibi birşey değil mi bu?
FArkı ne?
Facebooka da üye olmayan yok zaten..
nasil yani anlamadim..izinmi veriyorsun nisanlina..bu nasil sevgi..nasil bir bag...yüzük ne diye takilir..cocuk oyuncagimi bu nisanlilik...benim nisanlilik durumunda anladigim kadariyla evlenecek cift birbirini tanir evlenebileceyi insanmi deyilmi ona karar verilir....ama böyle nisanlilik olmazki...kiz erkeye sadik olsun bagimli olsun yolunu gözlesin belki ondan daha hayirli bir kismeti varsa onu kapatsin..erkekde her konuda özgür olsun...yeterince gercek yüzünü görmüsünüz daha ne bekliyorsunuzki..geleceginizi bile bile atese atmayin derim...ama yinede kendi bileceginiz is....nişanlılık süresinde istediğin kızla konuşabılırsın seçimini öyle yaparsın sonra dedim.çook kızdım ama böylede bir açık kapı bıraktım ona, çok sevsem bıle sevgimi kalbime gömerim.