Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bu üründen geçen ay almıştım gerçekten kullanışlı etkili bir ürün. orjinal ürünü 2 yıl garantili 249 a almıştır. mikrofiber bezlerden daha sonra isterseniz alabiliyorsunuz. çünkü bu bezler türkiyede üretiliyormuş zaten. bence gerçek temizlik buharla temizlik.3 yaşında bir oğlum tüm oyuncaklarını h2o mop sayesinde dezenvekte etmiş oldum halı yer, fayans, küvet ocak ve daha bir çok yerde işime yaradı. kesinlikle tavsiye ediyorum. aldığım sitenin adresini hatırlamıyorum ama sitenin telefonu var..isterseniz burdan isterseniz özel mesaj atarım almak isteyen olursa yardımcı olurum referansta olurum belki indirim yaparlar :)
slm kızlar ürün dün geldi çalışmıyoryani çalışıyorda su akıtıyor sırılsıklam oldu fayanslar buharda verdiği yok hemen firmayı aradım yarın arayıp yetkiliyle konuşun ürün hatalıdır dedi azönce aradım kargo ücretini ödeyerek bize gönderin değişimini yapalım dedi kıyameti kopardım ödemem diye salak zannediyorlar milleti kabul ettiler bu akşam kargoya vericem artık düzgün ürün nezaman gelirse yazarım işe yarayıp yaramadığı hey allahım ya
anneciğim nasıl üzüldü bide heyecanla bekledi kadın 2 gün
![]()