Cilt Bakımı Ürünleri H&Mnin maskeleri işe yarıyor mu ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Rana_Yurdanur

Sevgi ispat ister
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008
168
0
Avrupadaki arkadaşlardan yardım istiyorum H&Mnin maskelerini kullananız var mı ?
Alıp denemeyi düşünüyorum ama pek güvenemiyorum belki zarar verir diye.

Son düzenleme:
valla maskelerini bilmem ama kiyafetleri kaliteli cok,,,
bence maskeleride kalitelidiryerimseniben

Bakımlara markalara ÜrÜnlere oldukÇa ılgılı bırı olarak ılk kez gÖrÜyorum dıyorum;temelde vıtamın maskelerı anlaŞılan paylaŞımlarını beklıyorum

denemedim ama nasıl güvenilir ki? yani uzmanlık alanı kıyafet olan bi marka...enteresan...ama risk almam, onun yerine montagne jeunesse nin chantelle in maskeleri var, hiç değilse garantili.

denemedim ama nasıl güvenilir ki? yani uzmanlık alanı kıyafet olan bi marka...enteresan...ama risk almam, onun yerine montagne jeunesse nin chantelle in maskeleri var, hiç değilse garantili.

İşte bu yüzden denemiş olanlardan yardım istiyorum. Yoksa fiyatı pahalı değil alırım ama cildime zarar vermesinden korkuyorum.

rana hanım bende H&M marka maske kullanmadım.size gratisin kendi getirtmiş oldugu 2 li maskeleri tavsiye edebilirim ben kullanıyorum memnunum.watsons da kendi markası olan pure life küçük paket serumu çok güzel tavsiye edebilirim.

kiyafet satan bir markanin sattigi guzellik malzemelerini almayin bence...
cok kalitesiz olduklarina eminim...
aynilarini hatta daha da iyilerini aktarlarda, kozmetikcilerde, yurt disinda iseniz drugstorelarda bulabilirsiniz...
h&m'in ojelerine baktim gecen gun, made in Turkey sevindim...
kiyafetleri de banglades turkiye yapimi falan, ucuz al pahaliya sat hesabi...
tum magazalar bu sekilde feci para kiriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…