Gzenekler are varm

body shopun deniz yosunlu bir kremi var bana çok iyi geldi hemde çok pahalı değil onu bir dene canımmm

canım orjinal gül suyu sadece sür temizle cildini dovla yıka gül suyuyla sil yat sabah gene aynı işlemi yap sıklaşıcak görüceksin

cnm gül suyuna bişey dediğim yokta, dove la yıkamak cildini kurutmuyo mu zaten yaş ilerledikçe kuruyacaktır cildin ozaman kırışmaya eğilimli oluyo cilt uzmanı sabun tavsiye etmiyo cildi temizlemek için temizleme sütü daha uygun Şeniz

ben tonik niyetine sıcak suyu kaynatıyorum içine 1 yemek kaşığı gülü atıyorum gül rengini bırakıyor (15 dk),1 çay kaşığı da gül yağı koyuyorm bitti gitti önce güller süzülüyor tabiki . sonra buzdolabının üst gözüne 5 - 6 gün kullanıyorum kokusu hergün aynı mis gibi aldığım gül sularının ne kadar orjinal olduğunu bilmediğim için böylesi daha ii oluyo benim cildim karma hassas kuruya dönük , benim cildim en hassası herkes kulanabilir denemenizi tavsiye ederim :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…