Gzellik uykusuna yatmayan gzeller gzeli hatunlarn, uykusuz her an!

hoşbuluk sihirim...nasılsın tatlım...tarhanalar da yapmış...ellerine sağlık...geliriz bir gün çorba içmeye desem yalan olur...opuyorumnanaktan

nasil uzak canim anlamadim daha yavrucugun kücücük bekleyeceksin zaten sen onunla ugrasirken zamanin nasil gectigini anlamiyorsunki bir bakiyorsun büyümüs ben kizimla büyüdüm diyebilirim bütün zamanim onunla geciyor du anlayamadim nasil büyüdü gercekten halada anasinin kuzusu :1hug:

kızlar oğluma dua edin ricam olur...c.tesi-pazar uzmanlık sınavına girecek...:))

ablacım Allah yardımcısı olsun.inşallah sınavları çokkk güzel geçer Allahın izniylee :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amin canlarım...bu oğlum işte...yarın da tayin yeri belli olacak...hayırlısı inşallah...:Saruboceq:

inşallah gönlündeki yer çıkar tayininde de ablammm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ortim bak benim devamli söyledigim bir dua var ayetel kürsi
ben onu ezbere bilmedigim icin bu duayi okuyorum
bu zamana kadar cok faydasini gördüm cok inaniyorum rabbimin izniyle
bismillahi birsin ve billahi nursun
yetmis bin ayetel kürsi yetmis bin melek dört bir
tarafima dört duvar olsun rabbim bütün kötülüklerden korusun derdime deva olsun
diyorum her derdime deva oluyor cok inaniyorum kizimin okul imtahanlarindada faydasini görmüstüm her sIkIntImda sükürler olsun

ablam hakkınızda hayırlısı ise olsun ......
ne denir ki başka ben hep öyle derim hayırlısı ise olsun derim!

bu duayı bnde biliyorum ablacım.gerçekten çok güzel bi duaa :)
dree inşallah canım benim...:))
inşallah ablamm :)) :Saruboceq:

sağol ortim bunu da okuyam madem...Şeniz

oku muhakkak cok faydasi oluyor oglumun dört bir tatafina dört duvar olsun rabbim yardimcisi olsun de eli kalemi düsüncesi olsun de cok faydali ortim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…