Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar oğluma dua edin ricam olur...c.tesi-pazar uzmanlık sınavına girecek...:))
ortim bak benim devamli söyledigim bir dua var ayetel kürsi
ben onu ezbere bilmedigim icin bu duayi okuyorum
bu zamana kadar cok faydasini gördüm cok inaniyorum rabbimin izniyle
bismillahi birsin ve billahi nursun
yetmis bin ayetel kürsi yetmis bin melek dört bir
tarafima dört duvar olsun rabbim bütün kötülüklerden korusun derdime deva olsun
diyorum her derdime deva oluyor cok inaniyorum kizimin okul imtahanlarindada faydasini görmüstüm her sIkIntImda sükürler olsun
ablacım güzel bir duaymış bende okurum bide benim kitaptan bulduğum bir dua var isterseniz okuyun bende bu duaya çok inanıyorum ben çok sıkıntılı bi durumda okumuştum çok inananrak ve dilekte bulunmuştum zaten dilek duası perşembe gecesi okuyorsun 100 kere ama çabuk bitiyor en fazla 15 dk alıyor ve ben bunu okudum ertesi günü dileğim kabul oldu ablacım mucize gibi bişeydi benim için bilmiyorum belki tesadüf diyeceksiniz ama ben çok inanıyorum bu duaya ESSELATÜ VESSELAMÜ ALEYKEYA SEYYİDİY YA RASULLALAHHUZ Bİ YEDİ KALLET HİLETİ EDRİKNİ isteyen varsa okusun inanarak okuduğunda kabul oluyor inş hatta ben bu gece okuyacağım
ben kaciyom güzeller uykum geldi valla yarin ben ise gitmiyecemde
yinede gözler gidiyor kapandi kapanyor yarin görüsürük
mutlu saglikli neseli kalin insallah gülen yüzünüz hic solmasin
rabbim bütün dualarinizi kabul etsin insallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan
allah razı olsun burfem!ortim hayırlı geceler...Allah rahatlıklar versin...dizine iyi bak...:))opuyorumnanaktan
Burfecim ben de bir kağıda not edip okuyam madem şimdi...çok teşekkürler cnm...Allah razı olsun...opuyorumnanaktan
kızlar ben de çıkıyorum...herkese iyi geceler olsun...mutlu sabahlar...şimdi bu duayı okumaya çalışıcam burfecim...hepinizi sevgiyle öpüyorum...opuyorumnanaktan