Gzellik uykusuna yatmayan gzeller gzeli hatunlarn, uykusuz her an!

ben kaciyom güzeller uykum geldi valla yarin ben ise gitmiyecemde
yinede gözler gidiyor kapandi kapanyor yarin görüsürük
mutlu saglikli neseli kalin insallah gülen yüzünüz hic solmasin
rabbim bütün dualarinizi kabul etsin insallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan

kızlar oğluma dua edin ricam olur...c.tesi-pazar uzmanlık sınavına girecek...:))

iyi geceler ablamm.bütün güzellikler seninle olsunn inşallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan

yarin görüsürük insallah hayirli geceler hayirli sahurlarrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi geceler ablcım sanada hayırlı cumalar opuyorumnanaktan

ortim hayırlı geceler...Allah rahatlıklar versin...dizine iyi bak...:))opuyorumnanaktan

Burfecim ben de bir kağıda not edip okuyam madem şimdi...çok teşekkürler cnm...Allah razı olsun...opuyorumnanaktan

kızlar ben de çıkıyorum...herkese iyi geceler olsun...mutlu sabahlar...şimdi bu duayı okumaya çalışıcam burfecim...hepinizi sevgiyle öpüyorum...opuyorumnanaktan

kızlar ben de çıkıyorum...herkese iyi geceler olsun...mutlu sabahlar...şimdi bu duayı okumaya çalışıcam burfecim...hepinizi sevgiyle öpüyorum...opuyorumnanaktan

iyi geceler ablacım.Allahım dualarını kabul etsin inşallahhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Şeniz opuyorumnanaktan

bnde çıkıyım arkadaşlar.herkesi öpüyorum.kendinize iyi bakın.Allaha emanet olun.hayırlı geceler opuyorumnanaktan

ii geceler hepinize!

cumanız mmübarek duakarınız kabul olsun allah ne muradınız varsa hayırlısı ise olsun,sevgi kalbinizden,mutluluk yanınızdan,iyilik yüreğinizden ,melekler dört bir yanınızda olsun hep....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…