Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısıyla inşallah sanada annelik nasip olur canım inşallah!öncelikle herkeze selamlar maşallah ya çok güzel olmuş gözlerim doldu allah banada nasip etsin bu anları sağlıkla çok özendim anlatamam
amin canım amin....................allah nazarlardan korusun ...çok tatlı ve şirin görünüyor....
allah hep iyiliklerini ve güzel günlerini yaşatsın bizlere sağlıkla inaşşallah....
ne mutlu size....
ay çok tatlı sihirim ya nasıl masum maşallah yesin onu teyzesi çok yakışmış önlüğü benim oğlumda belki bu sene anaokuluna başlayacak ay nasıl bi heyecan kimbilir şimdiden bende heyecanlandım onların büyüdüğünü görmek müthiş bi duygu ama birazda hüzün verio
canım benim senin güzelliğinden bir eksiği yok çok şükür kızımın!hayirlisi olsun canim büyüyorlar yavrular anlamiyor insan saglik versin cümlesine rabbim:Saruboceq:
hayirlisi olsun canim büyüyorlar yavrular anlamiyor insan saglik versin cümlesine rabbim:Saruboceq:
canım benim senin güzelliğinden bir eksiği yok çok şükür kızımın!
oğluma önlükler yakışacak çooook ama burada göreceğiz gurula annesi !
hepimiz heyecanlanacağız sadece sen diil!
amin cnm ama gerçektende mucize gibi daha dün kucağımızdalardı okula başlamaları falan çok uzak geliodu anneme demiştim ne zaman büyüyecek bi yürümeye başlasa diye annem derdi çok uzak değil kızım öyle çabuk büyüyecekki şaşıracaksın..ama büyüdükçe uzaklaşacaklarmı bizden ya biz hep öle olmadıkmı
slm ıyıgeceler
aynen anlamiyor insan bir bakiyorsun cocukluk bitmis genclik baslamis oluyor bazen aaaaaaa noluyor diyorsun alisiyorsun geciyor zaman geciyor canlar bende bir zamanlar sanki hic zaman gecmez diye düsünüyordum geciyormus megerseCADIARZU