Gzellik uykusuna yatmayan gzeller gzeli hatunlarn, uykusuz her an!

yavrum cok tatli masallah tipki annesi gibi güzel seker
hepsi var anasina bak kizini al bosuna dememislera.s.opuyorumnanaktan

ne anneye ne babaya çok fazla benzerliği yok herkesten bişiler almış ablacım..
annesinin inadına,babaanesinin periliğini,babsının burnunu,dedesinin gözlerini,anneannesinin dudaklarını,teyzesinin güzelliğini,amcasının gururlu tavırlarını...........
anasına bakan bunları görür mü ki acaba ablamkaydirigubbakcemile3

allah nazarlardan korusun ...çok tatlı ve şirin görünüyor....
allah hep iyiliklerini ve güzel günlerini yaşatsın bizlere sağlıkla inaşşallah....
ne mutlu size....

öncelikle herkeze selamlar maşallah ya çok güzel olmuş gözlerim doldu allah banada nasip etsin bu anları sağlıkla çok özendim anlatamam
hayırlısıyla inşallah sanada annelik nasip olur canım inşallah!
başka bişi annelik başka bişi!

allah nazarlardan korusun ...çok tatlı ve şirin görünüyor....
allah hep iyiliklerini ve güzel günlerini yaşatsın bizlere sağlıkla inaşşallah....
ne mutlu size....
amin canım amin....................
allah hepimize evlatlarımıızn sağlıkla huzurla başarıyla yaşadığını görmemizi nasip etsin inşallah!

ay çok tatlı sihirim ya nasıl masum maşallah yesin onu teyzesi çok yakışmış önlüğü benim oğlumda belki bu sene anaokuluna başlayacak ay nasıl bi heyecan kimbilir şimdiden bende heyecanlandım onların büyüdüğünü görmek müthiş bi duygu ama birazda hüzün verio

ne güzel valla herkezin güzelliklerini almis rabbim saglikli ömürler versin insallah bahtini güzel etsin:Saruboceq:

hayirlisi olsun canim büyüyorlar yavrular anlamiyor insan saglik versin cümlesine rabbim:Saruboceq:

hayirlisi olsun canim büyüyorlar yavrular anlamiyor insan saglik versin cümlesine rabbim:Saruboceq:
canım benim senin güzelliğinden bir eksiği yok çok şükür kızımın!
oğluma önlükler yakışacak çooook ama burada göreceğiz gurula annesi !
hepimiz heyecanlanacağız sadece sen diil!

amin cnm ama gerçektende mucize gibi daha dün kucağımızdalardı okula başlamaları falan çok uzak geliodu anneme demiştim ne zaman büyüyecek bi yürümeye başlasa diye annem derdi çok uzak değil kızım öyle çabuk büyüyecekki şaşıracaksın..ama büyüdükçe uzaklaşacaklarmı bizden ya biz hep öle olmadıkmı

aynen anlamiyor insan bir bakiyorsun cocukluk bitmis genclik baslamis oluyor bazen aaaaaaa noluyor diyorsun alisiyorsun geciyor zaman geciyor canlar bende bir zamanlar sanki hic zaman gecmez diye düsünüyordum geciyormus megerseCADIARZU

benim kızım var 2yaşında ama bana çok uzak yani yıllar nası geçecek bende bu yaşda bu duyguyu bu sene yaşamayı çok isterdim acele ediyorum biliyorum arkadaşlarında dediği gibi geçecek elbet zaman ama insan görünce böle güzellikleri hemen olsun istiyo

aynen anlamiyor insan bir bakiyorsun cocukluk bitmis genclik baslamis oluyor bazen aaaaaaa noluyor diyorsun alisiyorsun geciyor zaman geciyor canlar bende bir zamanlar sanki hic zaman gecmez diye düsünüyordum geciyormus megerseCADIARZU

haklısın ablacım hayırlısı olsun büyüyoruz berbaber yeterki mutlu olsunlar vatana millete bizlere hayırlı bi evlat olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…