Gzellik uykusuna yatmayan gzeller gzeli hatunlarn, uykusuz her an!

Sihirimmmmmm İmdatttttttt Benim Minnoşlarrrr Dışarı Çıkmışşşşşş Onlarıııı bi tutammmmmm,kaçıyommmmm bennnnnnn

kaçma kıs allahın izniyle git hocam yarın bebler bekler sen bizim gibin büyük bebbleri bırak ...hocam saygılar sevgiler iigeceler ii uykular mutluluklar!

ii gece istersen seninle olur kocana sarıl en iyi gece o dur....
hatırlatın mı canım hocam.....zemuszemushttp://www.google.com.tr/imgres?img...k7m-CQ&sa=X&oi=image_result&resnum=1&ct=image

canim bitosuma gir altta yemekler var benim tariflerim orda görürsün canim benimopuyorumnanaktan

selam millet
ben bu geyiklerin hep basliklari okuyup geciyorum cokda merak ediyorum neler oluyoki burda diye sanki yasak var gir baksırnaşık şey
bugun girdim baktim allh muhabbetinizi arttirsinturkbayragi

selam arkadaşlar ....
elimiz boş geldik ama sihirsensin yine de kabul müdür

hoşbulduk kızlar valla uykum gelse harika olacak çünkü yarın iş va rayrıca kızım 1 saat içinde uyanır ama yokkkk uyku neyim üfff

hoşgeldin seratonincim...buyur çaylar bizden...afiyet olsun...opuyorumnanaktan
ablam bende isterem bendee
ımmhhellerine sağlık

ay bu ne yaa hehehh

selam millet
ben bu geyiklerin hep basliklari okuyup geciyorum cokda merak ediyorum neler oluyoki burda diye sanki yasak var gir baksırnaşık şey
bugun girdim baktim allh muhabbetinizi arttirsinturkbayragi
gir bak cnm...buyur gel...buyrunnnnnnnnnkek,çay, kurabiye şamata, gırgır her şey burda...delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…