hoşgeldin elifçim tekrardan...vereliniortaktekrardan selam bu arada kaydirigubbakcemile2
oyy kısmetsizim tuhaf değilsin cnm sen de benim gibi uçlardasın herhall...delikafaduldenay aplam süpersin ya..alkisalkisalkiskaç zamandır aklıma takılıyodu..aycell ne ile birleştide avea oldu diye düşünüyodum.nete de bakmaya fırsatım olmadıydı..benim kafama böle arada abuk şeyler takılır:roflol:..tuhafmıyım neelaelaelaelaelae
hey allahım sırnaşık şey
kaç numara sütcan takıyo acep :))
sbnm tehlikeli sularda yüzüyon bajım aman dikkat :))
ayy bu da süpermiş ortim yaa...sütyenimi çıkar haa...:sm_cool::sm_cool:
hehehehhhehsüperimmmmmmmmmmmtşkler kızlar...opuyorumnanaktan
bunca yıldır ilk kez sohbet bölümüne giriyorum...kaydirigubbakcemile3 :1rolleyes:hihoyyyt
a.s.
kızlar burun sihirin sofrasına...afiyet olsun hanımlar...
oğlummmm garson getir bakem içecekleriii...şıra varrrrrrr
boza varrrrrrrrr
şalgam var
kola var
ayran var
gasos varrrrrrrrrr
var da varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ha sehpadan yani bizden değil!yatmaya giderken karanlıkta koca sehbayı göremedim resmen kapak oldum sahbaya
acıdan uyku falan kalmadı bende
ablam uyku açamaaıoz bak daha hala yaaaaaa netcez böyle sehpa uykusuzluk yapaıo biz yapamıoz ablma ya!
delikafadulden
oyy sihirim ben karnıyarık alayım...enfes duruyo...cokacimcoook
kızlar burun sihirin sofrasına...afiyet olsun hanımlar...
oğlummmm garson getir bakem içecekleriii...şıra varrrrrrr
boza varrrrrrrrr
şalgam var
kola var
ayran var
gasos varrrrrrrrrr
var da varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bundan sonra hiç çıkma seratonincim...vereliniortaktşkler kızlar...opuyorumnanaktan
bunca yıldır ilk kez sohbet bölümüne giriyorum...kaydirigubbakcemile3 :1rolleyes:hihoyyyt
a.s.
husel Allah bile razı gelmedi burdan gitmene...kaydirigubbakcemile3hadi kal bizimle oL...yerimsenibenyatmaya giderken karanlıkta koca sehbayı göremedim resmen kapak oldum sahbaya
acıdan uyku falan kalmadı bende
delikafadulden
bende kaciyom birazdan kizlar yarindevam ederik insallah
hepiniz cok tatlisiniz görüsürüz devamli insallah