ıyı akşamlar hayırlı olsun yenı topıc a.s.a.sa.s
esımde yok cocugumda yok hergece kk nın olmaya razıyımkaydirigubbakcemile3
nese dolabı duzenlım işlerım bıtsın gece burdayım kaydirigubbakcemile3
hemen gel aman roşum yaaaaaaaoğluşum pc yi istii,ben şimci gidiim,sona gelerimopuyorumnanaktan
ahh ablam ahhhhhhhhhhhhh harika birisin geçekten bakmaktan gözümü alamdaım bugün senden ..hele o sarılman varya harikaydı anne gibi abla gibiydin bana..eller gibi uzakken yolda görek tanımazken şu netin şu kknın yaptığına bak be ablamm...iyikşi varsın hep ol ablam....karcem hoşgelmişen...Şenizburası gece uyumayanların topiği anacım...gel sen de...:gitme:
gitmeeeeeeeeeeee
oyy Miramı da sihirli annesini de öperem...bak böyle....Şeniz
girdin bile şekerim almak ne demek burası herkesin artık seninde...gelen gidemsin die tapusunuda verioz anam .....iyi akşamlar hanımlar ne güzel bi topik bu böyle artık uykusuz
gecelerimde bende brdayım aranıza alırsanız tabiiiiiii:kedi:
iyi akşamlar hanımlar ne güzel bi topik bu böyle artık uykusuz
gecelerimde bende brdayım aranıza alırsanız tabiiiiiii:kedi:
ya ablam ya sen bunları nerden buluon ablam be.....yaaaaaaaaa replerimde biti benim yaaaaaaaaaaaaa
kaydirigubbakcemile3biraz da gülelim...
hemen gel aman roşum yaaaaaaa
ahh ablam ahhhhhhhhhhhhh harika birisin geçekten bakmaktan gözümü alamdaım bugün senden ..hele o sarılman varya harikaydı anne gibi abla gibiydin bana..eller gibi uzakken yolda görek tanımazken şu netin şu kknın yaptığına bak be ablamm...iyikşi varsın hep ol ablam....
ya ablam ya sen bunları nerden buluon ablam be.....yaaaaaaaaa replerimde biti benim yaaaaaaaaaaaaa
ablam ya çarppılmayalım yada bize yaklaşanları çarpmayalım..trafo olup patlatalım yada senle kk yı:tomato::dance::teytey:delikafadulden:1ninca:ahh sihirim sorma canım...her şey karşılıklı ama ben senden çok certan aldım ne bilim...delikafaduldenŞeniz
bize karış kSom...yalnız karşınca çözülemeyiz söylim...kaydirigubbakcemile3hoşgeldin aramıza...a.s.uykusuz gacılar burda demek ama ben yeni buldum uyku nerde ben orda ama kızımdan uyku nedir unuttum şimdi kız uyudu ama bende uyku yok dedimki szlere karışam eee banada yer vardır herhal
canım sen tazesin burda bu topik tapteze daha 3 bilemdin 4 satlik gel canım uykuyu boşver biz varız böle dimdik ayakta bekleyen askerler analarımız vatanımız şehirlerimiz rahat uyusun diye!:a015::çok üzgünüm:uykusuz gacılar burda demek ama ben yeni buldum uyku nerde ben orda ama kızımdan uyku nedir unuttum şimdi kız uyudu ama bende uyku yok dedimki szlere karışam eee banada yer vardır herhal
girdin bile şekerim almak ne demek burası herkesin artık seninde...gelen gidemsin die tapusunuda verioz anam .....
buyur gel canım...biz burdayız...seni de bekleriz her daim...buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
bi de ortim olaydı seyreyle gümbürtüyü..delikafadulden.ahh ortim ahha ne vardı elin Almanyasına gelin gidecek...ablam ya çarppılmayalım yada bize yaklaşanları çarpmayalım..trafo olup patlatalım yada senle kk yı:tomato::dance::teytey:delikafadulden:1ninca:
kızlar benim uyku fena bastırdı zaten size çok katılamadım diğer geceler inşaallah muhabbetin dibine vururuz :))