ortiiiim ben kurabiye neyin istiyommm...cokacimcoook
kaydirigubbakcemile3
cok teşekkur ettım sevgılerle..opuyorumnanaktansağol çok teşekkür ederim olursa sadece sinle güzel olur siz olmasanız ne anlamı olur nede tadı tuzu olur!
hoşbuldum ablısıım geldım balımda abım geldı o gırcek az bu gece baa pek vıze yok sıze bol muhabbetler..ŞenizŞenizkarcem hoşgelmişen...Şenizburası gece uyumayanların topiği anacım...gel sen de...:gitme:
oyy Miramı da sihirli annesini de öperem...bak böyle....Şeniz
fıstığım nere yaaaaaaaaaaaaaaaakızlar ben kaçıyorum bugün misafirim vardı çok yorgunum dayanamıorum valla bundan sonra geceler bizim bol bol muhabbet eder kaynaşırız ben gece kuşu oldum zati bu aralar yarın görüşürüz şekerler
kızlar ben kaçıyorum bugün misafirim vardı çok yorgunum dayanamıorum valla bundan sonra geceler bizim bol bol muhabbet eder kaynaşırız ben gece kuşu oldum zati bu aralar yarın görüşürüz şekerler
iyi geceler canim iyi uykularopuyorumnanaktanpoaçalar cidden nefis görünüyor
ama şu saattede yenmezki canım davetin için sağol
gözlerimi açık tutabilsem takılcam ama çok uykum var çok kuzumun yanına gidiyom ben
yumoş yumoş sarılıp yatması bek dadlı oluyo
iyi geceler görüsürükopuyorumnanaktankızlar ben kaçıyorum bugün misafirim vardı çok yorgunum dayanamıorum valla bundan sonra geceler bizim bol bol muhabbet eder kaynaşırız ben gece kuşu oldum zati bu aralar yarın görüşürüz şekerler
kar canim niredesin sekerim tatlimopuyorumnanaktancok teşekkur ettım sevgılerle..opuyorumnanaktan
hoşbuldum ablısıım geldım balımda abım geldı o gırcek az bu gece baa pek vıze yok sıze bol muhabbetler..ŞenizŞeniz
sahurlugu hazirladik valla
kizlar hadi buyrun
poaçalar cidden nefis görünüyor
ama şu saattede yenmezki canım davetin için sağol
gözlerimi açık tutabilsem takılcam ama çok uykum var çok kuzumun yanına gidiyom ben
yumoş yumoş sarılıp yatması bek dadlı oluyo
kızlar ben kaçıyorum bugün misafirim vardı çok yorgunum dayanamıorum valla bundan sonra geceler bizim bol bol muhabbet eder kaynaşırız ben gece kuşu oldum zati bu aralar yarın görüşürüz şekerler
cok teşekkur ettım sevgılerle..opuyorumnanaktan
hoşbuldum ablısıım geldım balımda abım geldı o gırcek az bu gece baa pek vıze yok sıze bol muhabbetler..ŞenizŞeniz
ay aplam süpersin ya..alkisalkisalkiskaç zamandır aklıma takılıyodu..aycell ne ile birleştide avea oldu diye düşünüyodum.nete de bakmaya fırsatım olmadıydı..benim kafama böle arada abuk şeyler takılır:roflol:..tuhafmıyım neelaelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile3