Gzellik uykusuna yatmayan gzeller gzeli hatunlarn, uykusuz her an!

Kısss sihirim sende valla sihir var nettin burayı azcık kayboldum dağıtmışsın valla.Yarasın anacımmmmmmdelikafadulden

Canım ablam benim bundan sonra buralardayız..............:dance:hihoyyyt:dance:
Canım canayakınım...sevgülü hocam iyi ki geldiniz bgn..iyi ki sizi tanıdım...opuyorumnanaktan:asigim:

kızlar benim uyku fena bastırdı zaten size çok katılamadım diğer geceler inşaallah muhabbetin dibine vururuz :))
tamam ahalam sen bu satte kaçıon zaten alıştık eniştemizde bişi demsin benimki delirene kadar bende burdayım halacım çok öpüyorum seni bitencik halam....

bize karış kSom...yalnız karşınca çözülemeyiz söylim...kaydirigubbakcemile3hoşgeldin aramıza...a.s.

canım sen tazesin burda bu topik tapteze daha 3 bilemdin 4 satlik gel canım uykuyu boşver biz varız böle dimdik ayakta bekleyen askerler analarımız vatanımız şehirlerimiz rahat uyusun diye!:a015::çok üzgünüm:

hoşbulduk kızlar valla uykum gelse harika olacak çünkü yarın iş va rayrıca kızım 1 saat içinde uyanır ama yokkkk uyku neyim üfff

senayda gitme anacım...daha karpuz keseceğidik...delikafadulden:sm_cool:
halam kestidim tamada ya getirdim valla 1 dilim yeneden bırakmam halam ya......

hoşbulduk kızlar valla uykum gelse harika olacak çünkü yarın iş va rayrıca kızım 1 saat içinde uyanır ama yokkkk uyku neyim üfff
oyy oyy oy oh oh oh uyku yok ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yandan oh sağdan ohhh soldan ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar buyrun haydin karpuza....................

Sihirimmmmmm ımdatttttttt Benim Minnoşlarrrr Dışarı Çıkmışşşşşş Onlarıııı bi tutammmmmm,kaçıyommmmm bennnnnnn

hoşgeldiniz kızlaaar ne iyi ettiniz
burfem bende sa ortim dicem izin varmı dünürüm!

kaydirigubbakcemile3
bak hele ablam ya sahura kaldıranı çıkmış bide bunların arpadan mıdıır acep neden dir ?

caylar ortimden
keklerde benden e hadi
buyrunnnn
ay ablam valla kekk şahane ama bnm aklım hala şu profiterolünde kaldı yazmışın ama bakamadım bulamadım ki nere bakacağımı....eline sağlık ablam.....

Karpuzlardan ayır bana emiiiiiii yalnız yemiyesinnnn.....kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…