• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Gzalt morluu ve krklga kar maske..

kamelya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2007
1.104
0
116
Adana
Kızlar bu maskeyi herkese tavsiye ediyorum göz altı morluklarına ve kırışıklıklara iyi geliyor..

1 yumutra akı ve bir tatlı kaşıgı kahveyi cırpıyosunuz ve göz çevresine maske olarak uyguluyorsunuz ben yaptım vede cok memnun kaldım üstelik bu tarif suna dumankayanın....

cnm ben tarifini yeni gördüm bir yıl olmuş ama sende 1 yıldır kullanıyosun demek oluyo maskeyi nasıl hazırlıyorsun miktarları ne ne kadar bekletiyosun ve ne sıklıkla yapıyosun çokmu sordumki)

bu tarifi dumankayanın kitabında bende okumuştum.. ama bu ne kahvesi anlamadım. çok çeşit kahvemiz var..

Acil nasil hazirlandigini bildir canimya göz cevresinde cizfiler olustu kabusum oldu aynadan ayrilamiom:(

Bak canım 1 tatlı kaşıgı normal türk kahvesini 1 yumurta akı ile cırpıyoruz sonra pamuk yardımıyla göz etrafına sürüp kuruyana kadar bekletiyoruz. Ben iyce kuruduktan sonra ılık bir suyla yıkıyorum gercekten faydasını gördüm..Bunu haftada 1 kez yapıyorum fazla cizgisi yada kırışıklıgı olan varsa haftada 2 defa yapabilir.. Herkese tavsiye ederim...

Bak canım 1 tatlı kaşıgı normal türk kahvesini 1 yumurta akı ile cırpıyoruz sonra pamuk yardımıyla göz etrafına sürüp kuruyana kadar bekletiyoruz. Ben iyce kuruduktan sonra ılık bir suyla yıkıyorum gercekten faydasını gördüm..Bunu haftada 1 kez yapıyorum fazla cizgisi yada kırışıklıgı olan varsa haftada 2 defa yapabilir.. Herkese tavsiye ederim...

teşekkürler deneyeceğm..

Bir Arkadaşım Yumurta Akı ve Şekerle cilt bakımı (göz altları da dahil) yapıyordu ve ten rengi doğal olarak ilk kürden sonra hemen Pürüzsüz ve Işıltılı oluyodu. Bence işin Sırrı yumurta akında ..

Bir Arkadaşım Yumurta Akı ve Şekerle cilt bakımı (göz altları da dahil) yapıyordu ve ten rengi doğal olarak ilk kürden sonra hemen Pürüzsüz ve Işıltılı oluyodu. Bence işin Sırrı yumurta akında ..

Canım senin vermiş oldugun şekerli yumurta akını ben sadece yüzüme yapıyorum yani göz cevreme yapmıyorumm...Gercekten yumurta akıyla şekerde ciltte cok etkili.. Yaptıktan sonra cildin pırıl pırıl oluyor...

Canım senin vermiş oldugun şekerli yumurta akını ben sadece yüzüme yapıyorum yani göz cevreme yapmıyorumm...Gercekten yumurta akıyla şekerde ciltte cok etkili.. Yaptıktan sonra cildin pırıl pırıl oluyor...

canım şekerle olanı nasıl yapıyosun ne kadar şeker koyuyosun

bu bitsin gözaltlarım hariç yüzüme şekerli maskeyide uyguluycam gerçi daha yaşım 19 ama bunlar doğal şeyler dimi:1rolleyes:

yaa bu süper bişeymiş:hooray: anlamadım ama benm göz altlarım biraz ten rengime göre koyudur mor diyemem sanki açıldı rengi vede yumuşacık oldu çok memnun kaldım teşşkür ederima.s.

yaa bu süper bişeymiş:hooray: anlamadım ama benm göz altlarım biraz ten rengime göre koyudur mor diyemem sanki açıldı rengi vede yumuşacık oldu çok memnun kaldım teşşkür ederima.s.

Canım çooooooooooooooooooook sevindim:dance:...bak bunu haftada 1 kez yap her yaptıgında etkisini daha iyi hissedeceksinn cok öptümmmm:1hug:

Back
X