Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurta akı protein içermekte ama neden kahve bunu bilen var mı???
Acil nasil hazirlandigini bildir canimya göz cevresinde cizfiler olustu kabusum oldu aynadan ayrilamiom![]()
Bak canım 1 tatlı kaşıgı normal türk kahvesini 1 yumurta akı ile cırpıyoruz sonra pamuk yardımıyla göz etrafına sürüp kuruyana kadar bekletiyoruz. Ben iyce kuruduktan sonra ılık bir suyla yıkıyorum gercekten faydasını gördüm..Bunu haftada 1 kez yapıyorum fazla cizgisi yada kırışıklıgı olan varsa haftada 2 defa yapabilir.. Herkese tavsiye ederim...
Bir Arkadaşım Yumurta Akı ve Şekerle cilt bakımı (göz altları da dahil) yapıyordu ve ten rengi doğal olarak ilk kürden sonra hemen Pürüzsüz ve Işıltılı oluyodu. Bence işin Sırrı yumurta akında ..
Canım senin vermiş oldugun şekerli yumurta akını ben sadece yüzüme yapıyorum yani göz cevreme yapmıyorumm...Gercekten yumurta akıyla şekerde ciltte cok etkili.. Yaptıktan sonra cildin pırıl pırıl oluyor...
canım şekerle olanı nasıl yapıyosun ne kadar şeker koyuyosun[/QUOTE
Bak canım ben 2 corba kaşıgı seker koyuyorum iyce yumurtanın akıyla cırpıyorumm..dene süper bişeyy... :1hug:
tşk ederim tatlım deneyip yazıcam sonucu mutlaka yerimseniben
şuanda göz altılarımda bu kürvar alkisalkisalkis çok komik oldum bakalım ama sonuç neolcak
yaa bu süper bişeymiş:hooray: anlamadım ama benm göz altlarım biraz ten rengime göre koyudur mor diyemem sanki açıldı rengi vede yumuşacık oldu çok memnun kaldım teşşkür ederima.s.