Bide bişy soracam. Çok merak ediyorum. Lütfen kusura bakma. Adete yakın sarı akıntı gördün mü. Yada akıntım ne renkti. Yada hiç akıntı gördün müEvet biliyordum canım ben ymuurtlama günümden tam 14 gün sonra öğrenmiştim gebeliği. İnşallah seninde gebeliktendir kasık ağrısı
Ben de adet günüme kadar her gün test yaptım hatta adet günümde de yaptım. İdrarı damlattığım an tek çizgiydi hemen çöpe attım testi. Sonra 2 saat sonra yeniden yaptığımda 2 çizgiydiAminn. Çok sağol canım. Ben şuan 12. Günümdeyim. Negatif çıktı
Evettt seni umutlandırmak istemiyorum ama hayatımda gördüğüm ilk sarı akıntıyı gebeliğimi öğrendikten 4 gün sonra gördüm hatta turuncu gibiydiBide bişy soracam. Çok merak ediyorum. Lütfen kusura bakma. Adete yakın sarı akıntı gördün mü. Yada akıntım ne renkti. Yada hiç akıntı gördün mü
Ayy ciddi misin yaa. Ay inşallah canım ya. Çarşmbayı iple çekiom vallaEvettt seni umutlandırmak istemiyorum ama hayatımda gördüğüm ilk sarı akıntıyı gebeliğimi öğrendikten 4 gün sonra gördüm hatta turuncu gibiydi
Bende cumayı inşallah kalp atışını duyacağız cuma günü. Burada bu jelden sonra boş gebelik yaşayanların olduğunu okudum, çok korkuyorum bendeAyy ciddi misin yaa. Ay inşallah canım ya. Çarşmbayı iple çekiom valla
Bende jeli kullandım ilk defa. O yüzden biraz daha umutluyum. Ama boş gebeliğin jelle alakası olmaz. İnşallah öyle bişy yoktur. İçini rahat tut canım.Bende cumayı inşallah kalp atışını duyacağız cuma günü. Burada bu jelden sonra boş gebelik yaşayanların olduğunu okudum, çok korkuyorum bende
İnşallah sende iyi sonuçlar alırsın canım. Benim amh değerim çok düşüktü ona rağmen jel işe yaradı gibiBende jeli kullandım ilk defa. O yüzden biraz daha umutluyum. Ama boş gebeliğin jelle alakası olmaz. İnşallah öyle bişy yoktur. İçini rahat tut canım.
Naptın canım testi yeniledin nmiBende jeli kullandım ilk defa. O yüzden biraz daha umutluyum. Ama boş gebeliğin jelle alakası olmaz. İnşallah öyle bişy yoktur. İçini rahat tut canım.
Bugün 13. Günümdü. Kan testi verdim canım. Sonuç negatif. Bilmiyorum hala umut var mı. 13. Günde çıkmadıysa. Artık çıkmazNaptın canım testi yeniledin nmi
Üzüldüm şu an . Olsun sakın moralini bozma, rahmin kendini gebeliğe hazırlamıştır bu ay önümüzdeki ay iyi haberi alırsın inşallahBugün 13. Günümdü. Kan testi verdim canım. Sonuç negatif. Bilmiyorum hala umut var mı. 13. Günde çıkmadıysa. Artık çıkmaz
Sağol canım. Allah razı olsun. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Hiç umudumu kaybetmem. Bugün doktor bile nie acele ediyorsun. Daha 8 aylık evlisin. Sana bi sürü çocukların olacak dedi. O bile motive etti beni inanÜzüldüm şu an . Olsun sakın moralini bozma, rahmin kendini gebeliğe hazırlamıştır bu ay önümüzdeki ay iyi haberi alırsın inşallah
canım faydasını gördün mü jelin? Ben de alsam mı diyorumMerhaba ürünü 3 ay kullandım fakat ovulasyon takip etmeden kullandım. Geçen kullandığım ay gebelik oldı fakat boş gebelik oldu. Jelle alakalı olabilir mi bilmiyorum ama kafamı kurcalıyor.
Boş gebelikten sonra tekrar kullanmadım canım. Gebelik yaşadığım ay kullanmıştım.canım faydasını gördün mü jelin? Ben de alsam mı diyorum
Canım kötü düşünme bende herkesten etkilendim jelle boş gebelik oluyor dediler şükür 9 haftalık oldukBu ay ilk defa jel kullandım hamile kaldım .. ama değerlerim çok hızlı yükseliyor . Bugğn kese gözüktü ama normalden fazla yükseliş var mol gebelik olmasından korkuyorum
sizin aşamalarınız nedir peki aşılama vs yaptırmışmıydınızCanım kötü düşünme bende herkesten etkilendim jelle boş gebelik oluyor dediler şükür 9 haftalık olduk
Yok benim amh değerim çok düşüktü, doğal yolla gebelik elde ettim şükürsizin aşamalarınız nedir peki aşılama vs yaptırmışmıydınız
Ama 4 günde 10 kat artmış değer o yüzden normal değil gibi geliyor canımCanım kötü düşünme bende herkesten etkilendim jelle boş gebelik oluyor dediler şükür 9 haftalık olduk
Belki ikiz gebeliktir . Normal yolla mı gebe kaldınAma 4 günde 10 kat artmış değer o yüzden normal değil gibi geliyor canıminsallah benim de öyle olur ne mutlu sana Allah sağlıklı doğurmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?