- 4 Aralık 2022
- 8
- 0
- 34
Bende bu ay ilk defa denedim beklemedeyimKızlar merhaba. Bende jeli aldım. Yeni kullanacam. Faydasını gören oldumu acaba. Merk ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu ay ilk defa denedim beklemedeyimKızlar merhaba. Bende jeli aldım. Yeni kullanacam. Faydasını gören oldumu acaba. Merk ettim
Bende kullandım beklemedeyim canım. Senin bat ne zamanBende bu ay ilk defa denedim beklemedeyim
18 HaziranBende kullandım beklemedeyim canım. Senin bat ne zaman
Benim 21 haziran. İnşallah hayırlı haberi alırız18 Haziran
Amin çok sevinirim Ne zamandır istiyorsunuz ben 5 senedir istiyorum herşeyi yaptım en son jele güveniyorumBenim 21 haziran. İnşallah hayırlı haberi alırız
Benim 21 haziran. İnşallah hayırlı haberi alır
Yumurtlamamın 7. Günündeyim. Adetimede 7 gün var. Kan testim negatif çıktı. Sence erken mi. Yani hala umutlanmalı mıyım. Kasıklarım hala ağrıyo. Hamileyim die çok umutlanıyodumEvliliğimin 8. Ayındayım canım. Hiç korunmadık. Ama nasip olmadı. Kasık ağrılarım çok olunca doktora gittim bugün. Polikistik over varmış bende. Şok oldum.
Bende yumurtlamanın 11. Günü erken gebelik testi yaptım çıkmadı adete 3 gün var çok umutluydumYumurtlamamın 7. Günündeyim. Adetimede 7 gün var. Kan testim negatif çıktı. Sence erken mi. Yani hala umutlanmalı mıyım. Kasıklarım hala ağrıyo. Hamileyim die çok umutlanıyodum
Canım tekrar yaptım mı. Benim yarın 10. Gün. Ama 11. Günü beklicemBende yumurtlamanın 11. Günü erken gebelik testi yaptım çıkmadı adete 3 gün var çok umutluydum
Moralim çok bozuldu yapmadım keşke hiç yapmasaydım olursa süpriz olurCanım tekrar yaptım mı. Benim yarın 10. Gün. Ama 11. Günü beklicem
Bende yapmıcam. Bugün 9. Gün. En azından pzrtesi gününe kadar beklicem. NasipMoralim çok bozuldu yapmadım keşke hiç yapmasaydım olursa süpriz olur
Canım bence çok erken. Ben de senin gibi yumurtalamadan sonra sürekli test yapmıştım adet günüme kadar yaptığım tüm testler negatif gelmişti. Benim yumurtalamadan sonra kasıklarımda ara ara ağrı olmuştu tek belirtirtim buyduBende yumurtlamanın 11. Günü erken gebelik testi yaptım çıkmadı adete 3 gün var çok umutluydum
Bugün adet oldum maalesef inşaallah sen hamilesindir iyi haber bekliyorumCanım tekrar yaptım mı. Benim yarın 10. Gün. Ama 11. Günü beklicem
Yaa. Anladım canım. Hayırlısı. Bu ay olur inşallah. Hiç üzme kendini. Herşey Allahtan. Benim çarşamba adet günüm. Beklicem artık test yapmıcam. Tek çizgi görmekten yoruldum.Bugün adet oldum maalesef inşaallah sen hamilesindir iyi haber bekliyorum
Canım sen adetten sonra mı öğrendin hamileliğiniCanım bence çok erken. Ben de senin gibi yumurtalamadan sonra sürekli test yapmıştım adet günüme kadar yaptığım tüm testler negatif gelmişti. Benim yumurtalamadan sonra kasıklarımda ara ara ağrı olmuştu tek belirtirtim buydu
Tam adet günümde öğrendim ben kan verdim 65 geldi adet günü betamCanım sen adetten sonra mı öğrendin hamileliğini
Allah sağlıkla devamını getirsin canım. Bende bekliyorum daha. Ara ara kasık ağrım devam ediyor. Sen yumurtlama gününü biliyor musunTam adet günümde öğrendim ben kan verdim 65 geldi adet günü betam
Evet biliyordum canım ben ymuurtlama günümden tam 14 gün sonra öğrenmiştim gebeliği. İnşallah seninde gebeliktendir kasık ağrısıAllah sağlıkla devamını getirsin canım. Bende bekliyorum daha. Ara ara kasık ağrım devam ediyor. Sen yumurtlama gününü biliyor musun
Aminn. Çok sağol canım. Ben şuan 12. Günümdeyim. Negatif çıktıEvet biliyordum canım ben ymuurtlama günümden tam 14 gün sonra öğrenmiştim gebeliği. İnşallah seninde gebeliktendir kasık ağrısı