- 1 Eylül 2023
- 2.235
- 568
- 26
-
- Konu Sahibi nisanurs98
İnsallahh tutar canımAynı gün olmuş bizim o zaman yumurtlamaben çatlama günü degerlendiremedigim için pek heveslenmiyorum ama bakalım artık inşallah hepimizin tutar bu ay hayırlısıyla sağlıklı bebislerimiz olur
İnşallahİnsallahh tutar canımevet sanırım aynı gün olmuş nasip bakalım ne olcak
Herkes farklı söylüyor artık işe yarıyor mu yaramıyor mu bilmiyorum ama bunu da denesem olur muydu acaba dememek icin Bi deneyeyim dedim şahsenBen kullandım bir sonuç verdiğine inanmıyorum,yumurtlama günü ile 3 tane denedim temmuzda, ardından agustosta yine aynısını yaptım bir şey elde edemedim.
Kimisine yarıyor kimisine yaramıyor herhalde
Evet de o bir hafta da beklemek zorundayız geçer inşallahİnşallahçok kalmadı aslında 1 hafta sonra test yapsak çıkma ihtimali var
Bekleme konusunda master yaptıkEvet de o bir hafta da beklemek zorundayız geçer inşallah
Dene canım her yolu deniyoruz maalesefHerkes farklı söylüyor artık işe yarıyor mu yaramıyor mu bilmiyorum ama bunu da denesem olur muydu acaba dememek icin Bi deneyeyim dedim şahsenvesile olur mu olmaz mı artık gorcez şu anda ne durumdasınız peki
Evet gerçekten öyle 3 yıl bitti bizim 4 den gidiyoruzBekleme konusunda master yaptık
Aminn bizim gibi bekleyen kim varsa hepimize inşallahDene canım her yolu deniyoruz maalesef
Rabbim nasip etsin inşallah
İlk mi olacak peki? Biz daha 1 yıllık evliyiz ama yaşlar strese sokuyor 32 yaşındayım 33 olmak üzereyim hattaEvet gerçekten öyle 3 yıl bitti bizim 4 den gidiyoruz
Evet ilk olacak bizde 2021 yılında evlendikİlk mi olacak peki? Biz daha 1 yıllık evliyiz ama yaşlar strese sokuyor 32 yaşındayım 33 olmak üzereyim hatta
İnşallah olur hayırlısıyla bu ayEvet ilk olacak bizde 2021 yılında evlendik
Tez zamandaİnşallah olur hayırlısıyla bu ay
Evet var ama adette de olabiliyor iki belirtiler de aynı malesef ki çok ayrım yapilamiyorKızlar gögüs ucunda sivilce gibi bi pütürlük cıkmıs bu da hamilelik belirtilerinde var diye biliyorum doğrumu acaba
Sabırsızlanıyorum yaa sizde durumlar nedirEvet var ama adette de olabiliyor iki belirtiler de aynı malesef ki çok ayrım yapilamiyor
Benim kasıklarım da hafif hafif ağrı oluyor ama devamlı değil bide sağ tarafım sanki biraz sis gibi kasik altı yumurta da orda vardı ondan kaynakli mi bilmem , sizde durumlar nasılSabırsızlanıyorum yaa sizde durumlar nedir
Extra Bi belirti var mı pekiBenim bat a 5 gün kaldı bu ay da gynoseed kullanmıştım, beklemedeyim halen