- 1 Eylül 2023
- 2.235
- 568
- 26
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Anladım bizde bu ay deniyoruz bakalım ne olcakEn azz %4 olması gerekir iyi yine
Ameliyat kolay mikrocerrahi olsun daha başarılı oluyormuşAnladım bizde bu ay deniyoruz bakalım ne olcakameliyat olcak eşim de
Bi onu denemedi sanırımama zaten şuan ameliyat oldugu icin herhwngi birşey kullanmaması gerekiyormuş ameliyatın başarısını ölçmek içinHadi ya l arginie kullandı mi peki
Kapalı ameliyat dedi doktor sağ ve sol tarafta varmış,çok geçmiş olsun size de ağrısı falan oldu mu hiç esinizinBi onu denemedi sanırımama zaten şuan ameliyat oldugu icin herhwngi birşey kullanmaması gerekiyormuş ameliyatın başarısını ölçmek için
Kapalı ameliyat mikrocerrahi oluyor eşiöde hiç ağrı falan hiçbir belirti yoktu biz gebelik oluşmayınca gittik öyle öğrendikKapalı ameliyat dedi doktor sağ ve sol tarafta varmış,çok geçmiş olsun size de ağrısı falan oldu mu hiç esinizin
Benim eşimde de hiç ağrı sızı yokKapalı ameliyat mikrocerrahi oluyor eşiöde hiç ağrı falan hiçbir belirti yoktu biz gebelik oluşmayınca gittik öyle öğrendik
Ama dıştan belli oluyordu damarlar doktorda elle muayenede görmüştüBenim eşimde de hiç ağrı sızı yok
Evett eşimde de öyle anlaşıldı ameliyat olcak gün almaya gidicez bakalım hayırlısı denemeye devam ediyoruzAma dıştan belli oluyordu damarlar doktorda elle muayenede görmüştü
Amin canım inşallah rabbim hayırlısınında kolayını versinEvett eşimde de öyle anlaşıldı ameliyat olcak gün almaya gidicez bakalım hayırlısı denemeye devam ediyoruz
AminnAmin canım inşallah rabbim hayırlısınında kolayını versin
Ne durumdasın canım regl günün ne zaman
Normalin şuanda canım yumurtlama günü çok karnım ağrıdı doktora gitmiştim zaten çatlicak bugün demişti yumurtam için 7 sinde yumurta çatladı değerlendirdik bakalım ne olcak şuanda ağrı falan yok öyle daha iyiyim akıntı devam ediyor 11 en fazla 12 gün var adete deNe durumdasın canım regl günün ne zaman
Ay hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahNormalin şuanda canım yumurtlama günü çok karnım ağrıdı doktora gitmiştim zaten çatlicak bugün demişti yumurtam için 7 sinde yumurta çatladı değerlendirdik bakalım ne olcak şuanda ağrı falan yok öyle daha iyiyim akıntı devam ediyor 11 en fazla 12 gün var adete de
Jeli ben de kullandım. Fakat şöyle bir durum var. Yavaş olan spermi bile hızla yumurtaya yönlendiriyor sağlıksız olan sperm de sağlıklı olan sperm de gidiyor yumurtaya. Bu durumda kimyasalın nedeni bu jel olabilir. Ben hiç hamile kalamadım bu jelle ama kalan kişilerin çoğu kimyasal yaşadı ya da gebelikleri bir şekilde sonlandı. Tüp bebekte kullanıldığını duymuştum. Ama tabii orda spermin kalitelisini seçip yerleştirdikleri için problem olmuyorKızlar ben geçen ay kullandım bu jeli fakat kimyasal oldu ama şöyle bir şey var 3 yıldır ilk defa kendiliğinden gebe kaldım bu jel sayesinde kimyasal olmasına sebep değildir bence yumurta seçiyor spermi çünkü bu ay tekrar denince jeli bence etkisi çok fazla deneyin derim
Amin canım arada baş dönmem oluyor neden bilmiyorum hiç olmazdıAy hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
Kız benimde bu ay midem bulandı ama psikolojik oldugunu dusunuyorumAmin canım arada baş dönmem oluyor neden bilmiyorum hiç olmazdı
Çok geçmiş olsun canım inşallah diğer aya sağlıklı bir gebelik elde edersinKızlar ben geçen ay kullandım bu jeli fakat kimyasal oldu ama şöyle bir şey var 3 yıldır ilk defa kendiliğinden gebe kaldım bu jel sayesinde kimyasal olmasına sebep değildir bence yumurta seçiyor spermi çünkü bu ay tekrar denince jeli bence etkisi çok fazla deneyin derim
Kaç ay kullandın sizde bir problem varmıydıJeli ben de kullandım. Fakat şöyle bir durum var. Yavaş olan spermi bile hızla yumurtaya yönlendiriyor sağlıksız olan sperm de sağlıklı olan sperm de gidiyor yumurtaya. Bu durumda kimyasalın nedeni bu jel olabilir. Ben hiç hamile kalamadım bu jelle ama kalan kişilerin çoğu kimyasal yaşadı ya da gebelikleri bir şekilde sonlandı. Tüp bebekte kullanıldığını duymuştum. Ama tabii orda spermin kalitelisini seçip yerleştirdikleri için problem olmuyor