-
- Konu Sahibi nisanurs98
Sizde jel kullandınız mıAdet günümde pikti Eki Görüntüle 3496505
Hamile misinizAdet günümde pikti Eki Görüntüle 3496505
Aa hayırlı olsun peki herhangi bir sorun varmıydı sizde ya da eşinizdeN nisanurs98 evet jel kullanmıştım bebeğim doğdu 9 aylık
Hayırlı olsunN nisanurs98 evet jel kullanmıştım bebeğim doğdu 9 aylık
Benim amh 0,55tiAa hayırlı olsun peki herhangi bir sorun varmıydı sizde ya da eşinizde
AnladımBenim amh 0,55ti
Naptın canım geldimi testlerYok canım gebelik testi elimde yok ama ovalüsyon denedim pik yineyarın inşallah sipariş ettiğim testler gelirse belli olur
Geldi canım ve negatif sonradan oluşan silik çizgi Çar ama ilk on dk negatifNaptın canım geldimi testler
Hayırlısı olsun canım en azından yumurtlamayı buldukGeldi canım ve negatif sonradan oluşan silik çizgi Çar ama ilk on dk negatifovalüsyon ise koyu muhtemelen yeniden yumurtlama artık bunu değerlendirecem
Ne yaptın çok merak ediyorumBeklemedeyim canım dünde pik çoktı testlerim gelirse bugün yapacam
Negatif demişti tekrardan yumurtlama olmuşNe yaptın çok merak ediyorum
Canım yumurtlamaymış çünkü silikleşti bende değerlendirdim bakalım beklemedeyimNe yaptın çok merak ediyorum
Allah Allah onu da ilk defa duydumNegatif demişti tekrardan yumurtlama olmuş
Allah Allah ilk defa duydum bunu daCanım yumurtlamaymış çünkü silikleşti bende değerlendirdim bakalım beklemedeyim
Yaaa daha önce de iki defa yumurtlama olmuştu olabilir canım ikiz gebelikler bu şekilde oluyorAllah Allah ilk defa duydum bunu da
Valla öğrenecek çok şeyimiz var herhaldeYaaa daha önce de iki defa yumurtlama olmuştu olabilir canım ikiz gebelikler bu şekilde oluyorayda iki defa da yumurtlama olabiliyor yani
Hhahaha evett benim bu ay 5 i gosteriyor ama eşim ameliyat olcak kızlar o gün malesef