- 3 Ocak 2021
- 2.414
- 785
- 35
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Ya gebelikten yada tekrar yumurtluyorumAllah allah bu nasıl iş anlamadım ben ya
Bende şaşırdım erken gebelik yapsagdinKızlar eve geldim öylesine bir ovalüsyon testi yapayım dedim vallaha bildiğin pik yapmış ben tekrar mı yumurtladım anlamadım kigebelikte de pik yapar ama elimde sadece artimed kaset test vardı yaptım bişey çıkmadı ben hiç bişey anlamadım bu durumdan normalde yumurtlamadan sonra bugün 14.günüm ve adet olmam gerekiyor ben şok P pamuk3419 nisanurs98
Şuan elimde yok erken gebelik testi eczanede uzak sipariş vermiştim trendyoldan en geç çarşambaya kadar gelir bekleyecem ya yumurtlama yada gebelik ikisinden biriBende şaşırdım erken gebelik yapsagdin
Evet evet belli olur tabi vufuj ader günündu dimi benimde 2 gün sonra oldu işte adet 16.gunfe oldumŞuan elimde yok erken gebelik testi eczanede uzak sipariş vermiştim trendyoldan en geç çarşambaya kadar gelir bekleyecem ya yumurtlama yada gebelik ikisinden biri
Ben genelde 14.gün oluyorum ama bakalım belli olmaz adet olacam gibi durmuyor pek ama iki güne herşey netleşir diye düşünüyorum belki de tekrar yumurtlama görüyorumEvet evet belli olur tabi vufuj ader günündu dimi benimde 2 gün sonra oldu işte adet 16.gunfe oldum
Bende kullandım, valla sorun olduğu zaman pekte bir işe yaramiyorKızlar merhaba gynoseed jel kullanan varmı aranızda? Hamile kalan vs ? Toplasalim
Ümit vermek istemem ama adet günümde ovülasyon testi ile gebeliğimi öğrenmiştimKızlar eve geldim öylesine bir ovalüsyon testi yapayım dedim vallaha bildiğin pik yapmış ben tekrar mı yumurtladım anlamadım kigebelikte de pik yapar ama elimde sadece artimed kaset test vardı yaptım bişey çıkmadı ben hiç bişey anlamadım bu durumdan normalde yumurtlamadan sonra bugün 14.günüm ve adet olmam gerekiyor ben şok P pamuk3419 nisanurs98
Artımed iyi değilkiYa gebelikten yada tekrar yumurtluyorumbide aritmed kaset testi aldığım sayfadaki yorumlara baktım Bhcg 100 200 olduğu halde negatif çıkmış yani yalancı negatif diyorlar forumdan da baktım ama inşallah öyledir
Evet ya yalancı negatifte verdiği oluyormuşArtımed iyi değilki
Başka denedinmiEvet ya yalancı negatifte verdiği oluyormuş
Yok canım gebelik testi elimde yok ama ovalüsyon denedim pik yineBaşka denedinmi
Yaaa peki nasıldı sizin foto var mı bide nezman pil yaptıÜmit vermek istemem ama adet günümde ovülasyon testi ile gebeliğimi öğrenmiştim
Ne oldu sonuç canimBen genelde 14.gün oluyorum ama bakalım belli olmaz adet olacam gibi durmuyor pek ama iki güne herşey netleşir diye düşünüyorum belki de tekrar yumurtlama görüyorum
Ben kimyasal yasadim malesefBende kullandım, valla sorun olduğu zaman pekte bir işe yaramiyorama ov testinde pozitif gördüğüm de psikolojik olarak isteksiz ve kuru oluyordum o problemi baya çözüyor
Beklemedeyim canım dünde pik çoktı testlerim gelirse bugün yapacamNe oldu sonuç canim
İnşallah sabah erkenden gelirYok canım gebelik testi elimde yok ama ovalüsyon denedim pik yineyarın inşallah sipariş ettiğim testler gelirse belli olur
Sende jel kullanmıştın dimiBeklemedeyim canım dünde pik çoktı testlerim gelirse bugün yapacam
Bence hamilesin ya bu kadar gecikmezdiiBeklemedeyim canım dünde pik çoktı testlerim gelirse bugün yapacam
Adet günümde piktiYaaa peki nasıldı sizin foto var mı bide nezman pil yaptı