- 3 Ocak 2021
- 2.414
- 785
- 35
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Adet günüm bellidir benim canım ama yumurtlama gördüğüm için genelde yumurtlamanın 14.günü adet oluyorum bugün 12.gün muhtemelen pazartesi olurum diye düşünüyorumÇok strese giriyor insan ya adet ne kadar kaldı canım
Adet belirtisi varmı canimAdet günüm bellidir benim canım ama yumurtlama gördüğüm için genelde yumurtlamanın 14.günü adet oluyorum bugün 12.gün muhtemelen pazartesi olurum diye düşünüyorum
Yok canım yani ben öyle her adette belirti yaşayan biri değilim bazen oluyor bazen olmuyor göğüslerde dokununca hafif ağrı var o kadar o da zaten adet belirtisiAdet belirtisi varmı canim
Nasip bakalım rabbim hayırlısını versin belki şaşırtırYok canım yani ben öyle her adette belirti yaşayan biri değilim bazen oluyor bazen olmuyor göğüslerde dokununca hafif ağrı var o kadar o da zaten adet belirtisi
Sen ne durumdasın canım reglin bitti miNasip bakalım rabbim hayırlısını versin belki şaşırtır
Kız bende sana sordum ama cevap vermedinSen ne durumdasın canım reglin bitti mi
Amin inşallah canımNasip bakalım rabbim hayırlısını versin belki şaşırtır
Yaa görmedim valla yoksa yzardım ahha reglim bitti benimde genelde zaten uygulamadaki takvime göre yumurtlama dönemim oluyor 17. Gün yani takvime görede bugunden itibaren doğurganlık dönemim baslıyor ama yumurtlama 2sinde gözüküyor 30 ekimden itibaren ovulasyon testi yapıcamKız bende sana sordum ama cevap vermedin
Boşuna adet sonrası başlamayım ovulasyonum bitmesin dedim hahah genelde zaten 2sinde falan yumurtlamam oldugu icin 5-6 günlük bi ovulasyon takibi yapıcam Allah nasip ederse de ovulasyon günü jel kullanıcamKız bende sana sordum ama cevap vermedin
Hadi bakalım canım güzel bir ay olsun bizim içinBoşuna adet sonrası başlamayım ovulasyonum bitmesin dedim hahah genelde zaten 2sinde falan yumurtlamam oldugu icin 5-6 günlük bi ovulasyon takibi yapıcam Allah nasip ederse de ovulasyon günü jel kullanıcam
Yarin bitiyor canım senin ne durumdaSen ne durumdasın canım reglin bitti mi
Bugün ne yaptın yaptın mı hiç test adetine kaldı 1 günAmin inşallah canım
Yok canım yapmadım hamile olsam anlardım çünkü daha önce 5 gebelik kaybım oldu Oyüzden kesin yok yaniBugün ne yaptın yaptın mı hiç test adetine kaldı 1 gün
Nasip bekle bakalım değişebilir herşeyYok canım yapmadım hamile olsam anlardım çünkü daha önce 5 gebelik kaybım oldu Oyüzden kesin yok yani
Benim bitti ovulsyon 1-2 kasımda gözüküyorYarin bitiyor canım senin ne durumda
Geçmiş olsunYok canım yapmadım hamile olsam anlardım çünkü daha önce 5 gebelik kaybım oldu Oyüzden kesin yok yani
Amin inşallah canımGeçmiş olsunRabbim ummadığın anda nasip eder inşallah
Ooo iyiBenim bitti ovulsyon 1-2 kasımda gözüküyor
Allah allah bu nasıl iş anlamadım ben yaKızlar eve geldim öylesine bir ovalüsyon testi yapayım dedim vallaha bildiğin pik yapmış ben tekrar mı yumurtladım anlamadım kigebelikte de pik yapar ama elimde sadece artimed kaset test vardı yaptım bişey çıkmadı ben hiç bişey anlamadım bu durumdan normalde yumurtlamadan sonra bugün 14.günüm ve adet olmam gerekiyor ben şok P pamuk3419 nisanurs98