- 3 Ocak 2021
- 2.414
- 785
- 35
- Konu Sahibi nisanurs98
Yaparım canım ama az önce normal kaset test yaptım negatif belkide o diğer test yanlış bilmiyorumSabah hemen yap bidaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaparım canım ama az önce normal kaset test yaptım negatif belkide o diğer test yanlış bilmiyorumSabah hemen yap bidaha
Kasette belki geç çıkar belkide sabah ilk idrarla yapman gerek belkide kuruma cizgisiydi bilemiyoruz kiYaparım canım ama az önce normal kaset test yaptım negatif belkide o diğer test yanlış bilmiyorum
Aynen canım hayırlısı bakalım iki güne netleşir herşeyKasette belki geç çıkar belkide sabah ilk idrarla yapman gerek belkide kuruma cizgisiydi bilemiyoruz ki
Yarın gene yaparsın ben kaç defa yaptımYumurtlamadan sonra 10.gün canım bilmiyorum ben hala test bozul heralde diye düşünüyorum
Aynen canım pazartesi ye kadar yaparım zaten çıktı çıktı cıkmadı regl olurum o gün yapacak bişey yokYarın gene yaparsın ben kaç defa yaptım
Sabah bekliyoruz testiniiAynen canım pazartesi ye kadar yaparım zaten çıktı çıktı cıkmadı regl olurum o gün yapacak bişey yok
Yaptın mi canımAynen canım pazartesi ye kadar yaparım zaten çıktı çıktı cıkmadı regl olurum o gün yapacak bişey yok
Yaptım sabah ama ilk on dk cıkmadı sonra evden çıkmak durumunda kaldım çalışıyorum eve gelince baktım saatler sonra yine silik çizgi acaba testte geç mi oturuyor çizgi anlamadım ki muhtemelen gebelik yokya çünkü belirti de sıfırYaptın mi canım
Ya bildiğim kadarı ile bekledikçe bekledikçe 2. Çizgi çıkıyor o yüzden de 10 dakika içerisinde bakılması gerektiği yazıyor testlerdeYaptım sabah ama ilk on dk cıkmadı sonra evden çıkmak durumunda kaldım çalışıyorum eve gelince baktım saatler sonra yine silik çizgi acaba testte geç mi oturuyor çizgi anlamadım ki muhtemelen gebelik yokya çünkü belirti de sıfır
Yok canım inanırmısın bu testi ben uzun zamandır kullanıyorum hiç kuruma çizgisi cıkarmadı bile Oyüzden birazda şaşırdım bakalım iki güne belli olur pazartesi günü regl günüm yumurtlamaya göreYa bildiğim kadarı ile bekledikçe bekledikçe 2. Çizgi çıkıyor o yüzden de 10 dakika içerisinde bakılması gerektiği yazıyor testlerde
Hangi test kuzum , inşallah vardır inşallah kan tahlili verirsin kafan rahat ederYok canım inanırmısın bu testi ben uzun zamandır kullanıyorum hiç kuruma çizgisi cıkarmadı bile Oyüzden birazda şaşırdım bakalım iki güne belli olur pazartesi günü regl günüm yumurtlamaya göre
Prodoctor erken gebelik testi yokya testte görmeden net bir şekilde kan vermem daha önce gebelik kayıplarım oldu onlarda hep erken öğrendim Oyüzden kan vermek uzak geliyor birde daha yumurtlamanın 11.günüHangi test kuzum , inşallah vardır inşallah kan tahlili verirsin kafan rahat eder
Aa evet güzel marka siz daha iyi bilirsin tabii, inşallah Rabbim kolaylıkla hayırlısıyla güzel haber almayı nasip etsin tez vakitte inşallahProdoctor erken gebelik testi yokya testte görmeden net bir şekilde kan vermem daha önce gebelik kayıplarım oldu onlarda hep erken öğrendim Oyüzden kan vermek uzak geliyor birde daha yumurtlamanın 11.günü
Bilemeidm ki ben guvenmiyorum testlere artıkYaptım sabah ama ilk on dk cıkmadı sonra evden çıkmak durumunda kaldım çalışıyorum eve gelince baktım saatler sonra yine silik çizgi acaba testte geç mi oturuyor çizgi anlamadım ki muhtemelen gebelik yokya çünkü belirti de sıfır
Bende güvenmiyorum canım en iyisi beklemek varsa vardır zatenBilemeidm ki ben guvenmiyorum testlere artık
Aynen canım yaptın mı bugunBende güvenmiyorum canım en iyisi beklemek varsa vardır zaten
Yokya yapmadım yoktur diye düşünüyorum gerek görmedimAynen canım yaptın mı bugun
Bencefe yapma yapınca daha stresli oluyor insanYokya yapmadım yoktur diye düşünüyorum gerek görmedim
Aynen canım beklemedeyim kırmızılar gelinceye kadar sen ne durumdasınBencefe yapma yapınca daha stresli oluyor insan
Çok strese giriyor insan ya adet ne kadar kaldı canımYokya yapmadım yoktur diye düşünüyorum gerek görmedim