- Konu Sahibi nisanurs98
Bence var ya dediğim gibi erken gebelikte tam tersi daha geç çıkıyorBen emin olamadım ya doktoruma yazdım taa haftaya pazartesi gel kanda bakalım yazdı gidince herşeyi gorcem herhalde varsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence var ya dediğim gibi erken gebelikte tam tersi daha geç çıkıyorBen emin olamadım ya doktoruma yazdım taa haftaya pazartesi gel kanda bakalım yazdı gidince herşeyi gorcem herhalde varsa
Ben de anlamadım niye onda çıkmadığını çıktı ama çok çok silikBence var ya dediğim gibi erken gebelikte tam tersi daha geç çıkıyor
Artık yeter daSen şimdi haftaya kadar birsürü test yaparsın hahah
Yani bence hamilesin bu kadar teste göre de negatif olması imkansız gibiBen de anlamadım niye onda çıkmadığını çıktı ama çok çok silik
Kasett testler de direk çıktı da erken gebelikte niye çıkmadı o kafamı karıştırdı benim de olsa onda da çıkması gerekmez miYani bence hamilesin bu kadar teste göre de negatif olması imkansız gibi
Aynen canım normalde tam 14.gün adet olunurYaptım erken gebelikte aşırı silik çıktı kaset testler de hemen ilk dakikasinda koyulasmaya başladı santa lady markası hepsini aynı anda yaptım kafamı karıştırdı oda bugün 14.gunu tam yumurtlamaya göre normalde bugün adet mi olmak gerekiyor
Pnu bi araştır istersen ama erken gebelikte daha geç çıktığınınduymuştumKasett testler de direk çıktı da erken gebelikte niye çıkmadı o kafamı karıştırdı benim de olsa onda da çıkması gerekmez mi
Hmmm benim bugün 14.gun yumurta catlamasina göre bakalım ne olcak kafamı karıştıran erken gebelikte niye çıkmadı ve kaset testte belirgin çıktıAynen canım normalde tam 14.gün adet olunur
Olabilir değişik geliyor banaPnu bi araştır istersen ama erken gebelikte daha geç çıktığınınduymuştum
Bence bekletme yani daha önce kayıplar yaşamış biri olarak önerim yarın kan testi ver iki gün sonra tekrar verip ilerlemeye bakarsın doktora sonra gidersin en azından kanda kesinleştir yerinde olsam bugün gider yapardımBen emin olamadım ya doktoruma yazdım taa haftaya pazartesi gel kanda bakalım yazdı gidince herşeyi gorcem herhalde varsa
Bugün yapcak yer yokda yarın kan verebilirim de ya negatif çıkarsa diye onu da istemiyorumBence bekletme yani daha önce kayıplar yaşamış biri olarak önerim yarın kan testi ver iki gün sonra tekrar verip ilerlemeye bakarsın doktora sonra gidersin en azından kanda kesinleştir yerinde olsam bugün gider yapardım
Yarın sabah yada bu akşam tekrar bi test yap baktın koyulaştı kana koşBugün yapcak yer yokda yarın kan verebilirim de ya negatif çıkarsa diye onu da istemiyorum
Ay teste verdiğim paralarla var ya hey gidi eşim artık sinirlencek iyiceYarın sabah yada bu akşam tekrar bi test yap baktın koyulaştı kana koş
Ben hep toplu alır koyarım evde Şuan en az 20 tane varAy teste verdiğim paralarla var ya hey gidi eşim artık sinirlencek iyice
Ben toplu alsam hepsini bir günde yaparım ahhahBen hep toplu alır koyarım evde Şuan en az 20 tane var
Bende öyle aldım ama hepsiniii yaptım q dan Z ye yetmedi kaç tane daha aldım eczanedennBen hep toplu alır koyarım evde Şuan en az 20 tane var
Canım idrardan kaynaklıdır seyrekleşmiş olabilir şimdi idrardaki yoğunlukta önemli ya sıvı alımı falan filanHmmm benim bugün 14.gun yumurta catlamasina göre bakalım ne olcak kafamı karıştıran erken gebelikte niye çıkmadı ve kaset testte belirgin çıktı
Peki dün falan yapmışmıydın yada 12.gün falan birde belirtilerin neler olduBende öyle aldım ama hepsiniii yaptım q dan Z ye yetmedi kaç tane daha aldım eczanedenn
Olabilir bakalım yarın ola hayrola inşallah benimledir bebişim dua rdin olur mu belim ağrıyor hafifCanım idrardan kaynaklıdır seyrekleşmiş olabilir şimdi idrardaki yoğunlukta önemli ya sıvı alımı falan filan