- Konu Sahibi nisanurs98
Dimi yaa acaba benim ne zaman olacak bende onu bekliyorum halaHahaha öyle dedikçe bnede heyecanlaniyorum ama öyle alıştım ki olumsuzluğa olursa mucize gibi geliyor bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi yaa acaba benim ne zaman olacak bende onu bekliyorum halaHahaha öyle dedikçe bnede heyecanlaniyorum ama öyle alıştım ki olumsuzluğa olursa mucize gibi geliyor bana
Kafandan attığı zamanDimi yaa acaba benim ne zaman olacak bende onu bekliyorum hala
O biraz zor ahhaKafandan attığı zaman
EvettO biraz zor ahha
Bugunde test yapıyomusun
Yok henüz değil Kur'an'a geldim belki dönüşte eve giderken alırım battı balık yan gider dünya yest yaptık zatenBugunde test yapıyomusun
Hadi hayırlı haberlerle inşallah canım bi belirtin varmı yumurtlamadan sonra kaçıncı günün bugünYok henüz değil Kur'an'a geldim belki dönüşte eve giderken alırım battı balık yan gider dünya yest yaptık zaten
Hadi bakalım hayırlısıYok henüz değil Kur'an'a geldim belki dönüşte eve giderken alırım battı balık yan gider dünya yest yaptık zaten
14.gun bugun canım , sık tuvaletim geliyor dikkatimi çeken o ve kasiklarimin alt kısmında ozellike sağ tarafta ağrı oluyor gaz gibi dolanıyor bişeyHadi hayırlı haberlerle inşallah canım bi belirtin varmı yumurtlamadan sonra kaçıncı günün bugün
Kuran'da teyzeler suratına güzellik gelmiş diyor da bilemedim değişiklik varmış suratimdaHadi bakalım hayırlısı
Bence var gibi sende deidmya normalde 14.gün adet olunur gerçekten yumurtlamaysa14.gun bugun canım , sık tuvaletim geliyor dikkatimi çeken o ve kasiklarimin alt kısmında ozellike sağ tarafta ağrı oluyor gaz gibi dolanıyor bişey
Test yaptım şimdi kafam karisti yaBence var gibi sende deidmya normalde 14.gün adet olunur gerçekten yumurtlamaysa
Sence varmı iki tane test yaptım santa lady hemen ilk saniyesinde çıktı çizgiler erken gebelik testinde gene çok silik çıktı hangisine inancagimi şaşırdım geneBence var gibi sende deidmya normalde 14.gün adet olunur gerçekten yumurtlamaysa
Sence varmı bugün 14.gunHadi bakalım hayırlısı
Bence var gibi sende deidmya normalde 14.gün adet olunur gerçekten yumurtlamaysa
Var canım tebrikler bence gebesin dedimya bugün 14.günün dimi Oyüzden cıkar erken gebelik yaptınmıSence varmı iki tane test yaptım santa lady hemen ilk saniyesinde çıktı çizgiler erken gebelik testinde gene çok silik çıktı hangisine inancagimi şaşırdım gene
Bence var gibi sende deidmya normalde 14.gün adet olunur gerçekten yumurtlamaysa
Yaptım erken gebelikte aşırı silik çıktı kaset testler de hemen ilk dakikasinda koyulasmaya başladı santa lady markası hepsini aynı anda yaptım kafamı karıştırdı oda bugün 14.gunu tam yumurtlamaya göre normalde bugün adet mi olmak gerekiyorVar canım tebrikler bence gebesin dedimya bugün 14.günün dimi Oyüzden cıkar erken gebelik yaptınmı
Ben emin olamadım ya doktoruma yazdım taa haftaya pazartesi gel kanda bakalım yazdı gidince herşeyi gorcem herhalde varsaCanım hepsi yalancı pozitif olamaz var bence maşallah