Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar.. Gynoseed jel ovulasyon zamanı kullanılıyormuş, araştırmalarımda boş gebelik vs yaşayanları okudum.. Aldım ama kararsız da kaldım. Kotu spermleri de yumurtayla döllüyor vs diye.. siz ne düşünüyorsunuz? Kullanıp bebeğimi sağlıkla kucağına alan var mı acaba?
Merhaba kızlar.. Gynoseed jel ovulasyon zamanı kullanılıyormuş, araştırmalarımda boş gebelik vs yaşayanları okudum.. Aldım ama kararsız da kaldım. Kotu spermleri de yumurtayla döllüyor vs diye.. siz ne düşünüyorsunuz? Kullanıp bebeğimi sağlıkla kucağına alan var mı acaba?
Ben kullanmadım ama forumda daha önce okumuştum. Çok etkisini göremediğini söyleyen de vardı aslında böyle yaşayanlar da. Aylar sonra gebe kalanlar da jele bağlı da olabilir bağlı olmayabilir de diyorlardı. Bence yumurtalıklarınızda tembellik yoksa ve eşinizin de spermlerinde sorun yoksa böyle şeyler kullanmayın. Çünkü yan etkileri de çok oluyor böyle şeylerin malesef
Ben kullanmadım ama forumda daha önce okumuştum. Çok etkisini göremediğini söyleyen de vardı aslında böyle yaşayanlar da. Aylar sonra gebe kalanlar da jele bağlı da olabilir bağlı olmayabilir de diyorlardı. Bence yumurtalıklarınızda tembellik yoksa ve eşinizin de spermlerinde sorun yoksa böyle şeyler kullanmayın. Çünkü yan etkileri de çok oluyor böyle şeylerin malesef
Merhaba benimcdusuk amh yumurtalarım benimde kendi kendine büyüyüp kist oluyor. Bu ay 2 yumurta öyle oldu kist oldular yarın kist operasyonu yapacaklar bana içi bosaltilacskmis
Gynoseed jeli 3 ay kullandım yani 3 ayrı yumurtlama zamanlarında hiç bir faydasını göremedim belki 1-2 kere daha alır bırakırım bilmiyorum tüp bebek tedavisine başlayacağım olmadı bi türlü yumurta sorunu yüzünden ya kist oluyor ya az görünüyor habire bişey çıkıyor