• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gyno Ferro sanol

Demir değerim yükselmiyor. İlacı günde 2 sefere çıkarsam sorun olur mu? Normalde yetişkinlerde 2 tane kullanıldığı yazıyor, doktor bana günde 1 tane yazmış. Önceden kullandığım zaman da 2 tane yutuyordum. Bilgisi olan yeşillendirsin.
Venatura demir ve c vitaminini siddetle tavsiye ediyorum, -1,5 olan ferritinim 50 lere çıkmıştı, demir ve c vitamini ayrı kutularda alın, birlikte olanını değil,

Bakayım ona da. Teşekkür ederim
30 haftalık hamileyken tüm değerlerim yerdeydi, demir ferritin hemoglobin, arkadaşımın tavsiyesiyle venatura aldım, sabah akşam içtim kısa sürede değerlerim yükseldi, Ferro sanollar kısa sürede etki etmez,aylarca kullanmak gerekiyor, bende aylarca kullanınca da etki etmiyordu, venatura çok çabuk etki gösteriyor, şiddetle tavsiye ediyorum

Demir değerim yükselmiyor. İlacı günde 2 sefere çıkarsam sorun olur mu? Normalde yetişkinlerde 2 tane kullanıldığı yazıyor, doktor bana günde 1 tane yazmış. Önceden kullandığım zaman da 2 tane yutuyordum. Bilgisi olan yeşillendirsin.
Doktor bilgisi dışında ilaç kullanma.Vardir doktorun bildiği veya da başka doktora muayene ol.

Bana dahiliye uzmani Sabah akşam aç karnına yazdı ama benim demir eksikliği anemim var.
Dahiliye doktoru kontrolünde arttirsanz iyi olur.
Çünkü mide.bulantisi veya kabızlık yapabiliyor. Bende yapmadı ama belli olmuyor işte.

Demir ilacının şurup formunda olanları mideye dokunmuyor ama hap kadar etkili değil sanırım. Doktorunuzla görüştüğünüzde bi sorarsınız aklınızda olsun, belki şurup formunda olanı daha yüksek doz verebilir.

Back