• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik takıntım

aynı sorun bennde de war 19 yaşındayım güzel kızları öyle kıskanıyorum ki neden diyorum allahım sen beni neden bu kadar çirkin yarattın belki abartıyorum diicem ama güzelsin diyen varda çirkinsin diyen yok mu var maalesef kii ve beni çok üzüyor çirkin olduğum için dışlandığımı düşünüyorum rahatça konuşamıyorum iyice asosyal oldum güzel olmak için elimden geleni yapsam da daha fazla güzel olmalıyım diye düşünmekten derslere konsantre olamıyorum...:(

Bence de sen güzel bi kızsın ama takılmışsın işte. Hem gerçekten bilinen manada bi güzellik olmasa bile seninki bilemiyorum çünkü görmedim seni, şöyle bi söz bile var "çirkin güzeli"... Gerçekten çirkin bile olsa bi insan, içi güzelse, kendine güveniyorsa, pozitifse, güler yüzlüyse insanlar onu güzel olarak nitelerler. İnsanın kendine olan güveni başındaki ışık halesi gibidir. Yüzünü aydınlatır, farkedilir kılar.

dünyada her insanın ayrı ayrı güzellikleri ve ayrı ayrı kusurları vardır tatlım. önemli olan güzelliklerini ön plana çıkarabilmek ve kusurları arka plana atabilmektir(:

Back