Kesın cok guzelsındırde kendın goremıyorsundur....
Hep oyle olur zaten,,,,bence rabbım herkesı cok guzel yaratmıstır, senın kalbın guzelse zaten yuzunede vurur, bence kendınle barısık ol canım, elıne bısey gecmez malesef kendını begenmedıgın surece.
bence kendıne guvenmıyorsun guzelde olsan cırkınde kendıne guvenmelısın.ne kızlar goruyorum yuzune bakılmıyor ama burnu kaf dağında gezıyorlar.
yasim onalti canim
ama canım yasın daha 16 sen kesınlıkle ergenlık donemı sendromuna gormıssın.bu donemlerı bızde gecırdık artık yuzunun cocukluktan cıkıp daha olgun olma yası sıvılcelerın cıkar ığrenc ığrenc gıtmesı 1 hatfadan uzun surer gıbı gıbıı.. makyaj yapmak ıstersın tabı aılede onemlı asla cocugun bugudugunu anlamazlar anlamak ıstemezler makyaj yaparsın one der hemen sıl tabı bazı aıleler harıc.
tek dıyecegın sen dunyanın en guzel kadınısın bunu unutma canım.
Mükemmeliyetçi kişilerde oluyor bu. kişilerden beklediğin ilgiyi göremediğin dönemlerde insan kendisinde kusur arıyor. Olmadık takıntıları başlıyor insan. Bu dönem ne zamandır var? onu öğrenmek istedim.Birde yaşını merak ettim, özellikle ergenlik çağlarında böyle hissediliyor da.
Kesinlikle haklısın.Arkadaşın yaşadığı sorunları bende yaşıyorum.Bazen insan kendini beğeniyor,bazense beğenmiyor.Ama genelde beğenmiyor.Galiba birazda karşı cinsin bize güzel sözler söylemesine ihtiyacımız var ama o da pek uygun değil bu yaşta dahaeyvahedigeldismileArkadaşa da bir sorum var sosyal bir insan mısındır?Arkadaşlarınla birlikte birşeyler yaptığınız olur mu ve hangi sıklıkla?Ve kendine bu kadar takmanın nedeni de diğer insanları gözünde büyütmen canım:1rolleyes:
Sevgili masum_kız teşekkürler canım..Genelde biz bayanlar şöyleyiz. Hayatımızda bir erkek olunca kendimize güvenimiz geliyor, çünkü beğenildiğimizi, istendiğimizi ve en önemliside tercih edildiğimizi düşünüyoruz. Buda kendimize güven sağlamamızı sağlıyor. Fakat aksi bir durum olduğunda tam tersi bir durumla karşı karşıya kalıyoruz. Bir şekilde onaylanma ihtiyacı doğuyor kendimize..
Konu sahibi arkadaşımız henüz çok genç, daha yeni ergenliğe atıyor, biraz normal aslında ama sana tavsiyem canım bu konuda çok fazla sıkma ve üzme kendini. Bu yaşlarda başlanan düşünceler ilerde bir obsesyon olarak karşına çıkabilir, hem özgüven eksikliği olarak yaşarsın. Böyle olmanı hiç istemem.
Sevgiler..
ohooo seni beğenen öyle beğensin be yavrumseni öyle beğenemyeninde cehennemin dibine kadar yolu var öyle bi barışık ol ki kendinlee adam senn özgüvenine aşık olsun ..allah ne güzel yaratmış elmz kolumuz süper yaa, ben bazen saçımı falan seviyorum oturduğum yerde yaa allahm ne kadar özenmş diyorum güzellkle ilgili değil cidden kendnle barışık olmak demek bu..
tesekkur ederim yorum ıcın takmamaya calıscam ama o kadar cok sorunum var ki depresyondayım sanırım:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?