Güzellik Sırları Angelina Jolie 'den

Angelina jolie önce kendi kolundaki damarlara bir çare bulsun ondan sonra onun güzellik sırlarını dinlerim...Kolları artık mide bulandırıcı malesef...

Ben O Kadindan Daha Güzelim Bikeremmm

arkadaşlar yapmayın allah aşkına çok hoş ve güzel bir kadn bence hem sexi hem şirin hem kadınsı hem bebek gibi: ) kısknmayalım lütfen ne olursa olsun güzellllll

hahaaa kiskanilicak hicmi hi cbirtarafi yokkkka.s

Kirsacım,kimse onu kıskanmıyor.Çirikin olduğunuda kimse söylemedi.Sadece her kadın güzeldir desem basit olur,ama öyle.Yani Anjelina ve başka hollywood yıldızları okadar kendine bakmazsa adi sıradan bir kadın olurlar.Hollywood yıldızları kadar kadınlar kendine bakırlarsa en azından okadar güzel olurlar kesin.Yıldızlar güzelliklerini estetik ve botoksa borclular-bunu herkes biliyor.Senede liposaction yaptırıyorlar-kendileri söylüyor bunları.Sadece sporlada öyle olamazlar.

ben bu hatunun bikinili fotosunu gördüm fotoshoplu değildi. allah herşeyi vermiş yanına can simitlerini de eklemiş:) bizimkilere göre tamam küçük olabilirler ama onun da var işteeeeeeeeeeeeeeeeee

aman allah korusun dudaklarım onun gibi olmasında iki tane sülüğü üst üste koymuş gibi :roflol:

angelinanın bu güzellik sırlarına bir de ek olarak,dudaklara,göğüslere silikon taktırmayı da eklesek:uhm:
:Roflol:

canim angelina hayranı olduğum için dayanamadim Angelinanın hiçbiryerinde silikon yok heryeri doğal. Allah vergisi yani :))

aman angelina kendine güzel banane sanki çok önemli değil yane.bence kızlar sizde kendinizi keşfedin boşverin onu bunu

herkes stressden uzak durun diyo ama nasil?

bence hiç güzel bi kadın degil tabi göreceli bi kavram ben hiç bir yerini bgnmiyorum :1no2:

bu kadın bana çok güzel gelmiyor bi sex objesi gibi sanki ben doğallıktan yanayım ya bu kadında da doğal bir güzellik göremiyorum onun sırları onda kalsın ben daha güzelim o gelsin benim sırlarımı dinlesin canııım

Bence önemli olan bizim şartlarımızda yaşayıp aynı güzelliklerini korumaları değilmi.
Benim aldığım maaş onun günlük yemek parası bilem değil.Çocuklarının bakıcılarına haftada 60 bin dolar veriyorlarmış.Bana versin ben o parayla kibariyeyi angelinaya çeviririm :)

eğer güzelliğinden bahsettiğimiz hatun bu ise ben bu kadına benzememek için elimden gelen herşeyi yaparım.

ne billiim yok mu denise richards gibi güzellik abidesinin sırları felan, ben onunkini alayım..

angelinanın vücudunda silikon yok ki yahu...yuzunde botox varmış. gözleri falan da doğal ayrıca. ama bacakları çok ince ama yani yine de çok çok güzel kadın...

angelina aplanın dudaklarını beğenmiyorum..
çok şişik ya ...akçaabat köfte gibi büüyüük
ama doğalmış.Allah vergisi yani !!doğal,silikonsuz

kızlar birde siz onun bakımsız makyajsız resmini görün. sadece özenle hazırlanmış hali ile gözüküyor ekranlarda. biz daha güzeliz bence hiçde özenmeyelim onlara.

Bence cok guzel..ama guzelden ziyade seksi ve marjinal ve en onemlisi davetkar bir kadin..Zaten gunumuzde seksapel prim yapiyor..Dovmeleri ve giyim tarzi cok hos..Abartisiz..

Gogusleri silikonmus.Fakat dudaklar orjinal.Kucukluk resimleri heryerde dolasiyor.Makyajsizda gayet iyi buldum ben.Cilidinde sivilce kizariklik vs yok.

Buda makyajsiz hali...

burdada kıyafet ve makyaj super..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…