Güzellik Sırları Angelina Jolie 'den

Tüm gün evde olmayı bırakın, o imkanlara ve paraya sahip olsak acaba nasıl bakarız kendimize...

kesinlikle katılıyorum..herkez böyle imkanlara sahip değil.Herkes dövüş sanatları ve yüzmeye sürekli olarak gidemeyebilir (=

valla bence bu işte "Yaratan"nın payı büyük..kadın doğuştan güzel zaten..

Ya evet belki o imkanlar herkeste olmayabilir ama kadın gerçekten doğuştan güzel...
Makyajsız halini bile gördüm televizyonda (yani internetteki fotoğraflardan değil) yine de harika görünüyordu.
Kadınlar kendilerine biraz bakarsa güzel olabilir zaten ama kimse bir başkasından güzel olamaz herkesin ayrı havası var.kaydirigubbakcemile2

kadinin genlerinin guzelligi annesinden geliyor anneside cok guzel ikiside tas:nazar: kedi kadinn:asigim:

Allah' ın özel kulu sanki ya, annesi de çok güzelmiş hakkaten... öyle annem olsa bide ona benzemesem intihar ederdim heralde :roflol:
ama biz de güzeliz çok şükür şakkıdı

o kadar imkana sahip olup kendine hiç bakmayanlar var.çok güzel kadın

gününü de dolu dolu geçiriyo süper..

Ben sevmiyorum bu kadını. Bence yoldan geçen 5 kadından birinde olan bi güzelliği var. Güzel değil demiyorum allah için güzel ama dünyanın en güzel en seksi kadını ünvanını alacak bir kadın değil. Sadece güzel.

kadın ne yaparsa yapsın temel saglam harbıden hos hatunguclubacismile

Kadin güzel ama kendine bakmakda önemli. Sporunu yapiyor onlemini aliyor..nasilsa ben guzelim diye yaymiyor kendini...

X