Güzellik Sırları Angelina Jolie 'den

o kadar para ve o kadar lükse göre hala eksikleri var bence...

angelinanın dudağı da göğsü de silikon diil yavhu.çocukluk remini de gördüm.yaaaaaavvvvvvvv güssell işte maşallah

gözü,dudağı,göğsü doğal.herkes makyaj yapıo.güzel işte kabul ediin:)

kızlar hatun makyajsız gerçekten yüzüne bakılmaz (resmini görmüştüm) ama makyaj yapınca boyut değiştiriyor.makyaj bi insana bu kadar yakışır. vücut orantısı da gerçekten kötü, ama iyi gizliyor. dediği gibi güzel olan yerlerini ön plana çıkarıyor

neresi orantısız yavhu?hatun taş taaaaaaaaaaaaaş
dudaklarına erkekler ölüo yaaaaaaaav

Peki biz bu sporu nezaman yapıcaz. Trafikte koşturarakmı?Biraz gerçekci olsak arkadaşlar. Hangimiz bunları yapabiliyoruz ünlüler dışında.....

hayır gögüsleri silikon ama gözleri ve dudakları dogal dudakları süper ama genel olarak o kadar hoş degil

Bence hoş bi kadın, ama zayıflık hastalığına yakalanmış diye duymuştum, sanırım haplarla ayakta kalıyormuş, ama yaptığı ve sahip olduğu =) (!) şeylerden dolayı onu kutluyorum :KK70:

bende o kadar para olsa angelina jolly yanımda söner bee :KK70::KK70:

angelina jolıe mi? yaa kadın koca kafalının teki.. ayrıca yüzü de büyük çene kemikleri geniş rahatsız edici bi tipi var.. artık türkiye de bile renkli gözlü insan sayısı çokkk.. ayrıca dünyada ondan çok daha güzel insanlar var çok daha çekici, ayrıca sexi bakışları taşıyabilen.. meselaa adriana lima... gerçi onun da makyajsız hali rezalet, ama en azından makyajlı hali bu kadını geçer..

Image:Angelina-jolie-before-nose-job.jpg
yaa resim gönderemiyorum

angelinajoliebeforenosexj5.jpg

farkettiniz mi bilmiyorum ama dudaklar dışındaki herşey yapaymışş..

benimde hiç hoşuma gitmio yüzü ama vücudu hoş gelio bana.ayrıca gözlerine de genellikle lens takıo gibi duruo fotolarda çünkü birinde yeşil birinde mavi gözlü. valla benim gözlerim onunkine bin basar ya yemyeşil gözlerim var millet hayran oluo sengözlerimebaksanab bide onu güzelleştircez die harcanılan emekler ve paralar bana harcansaydııı ohooooooooooooo:teytey::teytey:

bence onlarda makyaj yaparak gzelleşşiyorlar tavsiye verecekse makyaj malzemelerinden versin :KK70:

benimde gözlerm çok güzeldir ama bozuk oldukları için lens takmayı düşünüyorum bndede o kadar para olsaydı ona 1obin basardm :KK70: :KK70:

Dudaklarına kesin tarçın yağı sürüyordur hıh :)

bence de angelina mukemmel güzel bir kadın. dudaklarına tarcın yagı suruyordur demissin de canım,tarcın yagı napıyormus ki? yoksa dolgunlastırıyor mu?:)

Birde makyajsiz halini gorun bakinsırnaşık şey lol

Kızlar,bu kadar zaman bulupta neler yapmayız!!!Ama malesef zaman yetmiyor.Ben kızlarımla spor yapmaya başladığımda kızlarımın ikiside benimle aletlere çıkıyorlar.Uzanıp yerde mekik çekmek isterimse karnımda çıkıp oturuyorlar ikiside.Boş vaktin olmalı,evde kimse olmamalıievini temizleyecek birisi olmalı ve bol paran olmalı.Ozaman bunların hepsini uygulamak olur bence.Yemeye geldikte bende sağlıklı beslenmeye çalışırım-gün içerisinde 1,5-2 litre su içiyorum,kızartılmış şeyler,et,makarna türlü yiyecekler tüketmiyorum-5 senedir vejetaryenim.Fakat bir türlü doğum kilolarından kurtulamıyorum :KK43:((((((

arkadaşlar yapmayın allah aşkına çok hoş ve güzel bir kadn bence hem sexi hem şirin hem kadınsı hem bebek gibi: ) kısknmayalım lütfen ne olursa olsun güzellllll

X