Güzellik Sırları Angelina Jolie 'den

stresten uzak durmak mı? onu başarabileceğimi hiç sanmıyorum :1closedeyes:

Valla Turkiyede kadın olmak oyle zor ki..Kariyer yapicaksin,herzaman guzel olacaksin,hem anne hem eş hem iş kadını olacaksin..Bir Hollywood yıldızının tek misyonu "guzel olmak,guzel kalmak" .. Bu guzellik sırları ancak bilinen AMA uygulanamayan prosedurler oldugu icin adı sır olarak kalıyor :)))

kızlar biz onun gibi biraz zor oluruz akşama kadar işte sonra gel eve iş yap nerde spor nerde çocuğa vakit ayırcan oooooo:KK43:((

bence hiçte öle değil eğer insan kendine bakmak isterse zaman yaratır görünüm her daim önemli!...:eek:

sedacım ii diyosundatabi birde doğuştan bakımlı insanlar var

sedacım ii diyosundatabi birde doğuştan bakımlı insanlar var
e be güzelim öle bi diyosun ki sen çok mu fatrkısın onlardan sende de alt yapı var sen doğalda bakımlısın .lakiiin ilerisi için şimdiden çalışmaya başlamak ta fena fikir değil hani. bakım şart!..hihoyyyt:dance:

angelina,,çok güzel bir kadın. bence muhteşem güzel. bir kanalda, hayatını izlemiştim. çocukluk resimleri de vardı ... . ne dudakları estetikli ,ne de gözleri lens. benim en beğendiğim aktristtir......

Son düzenleyen: Moderatör:
hihoyyythatun temizlik yapmıyor,yemek yapmıyor,toz almıyor,ütü yapmıyor,bulaşık çamaşır yok,çocuklarada bakıcı var bu imkanlar bende olucak ondan daha güzel olurum.stresten uzak durmak için maddi olarak iyi olmak gerekiyor galiba ha ne dersiniz....?CADIARZU

yaw şu kadının dudakları onu güzel yapan... onlarda doğalmı belli değil... çok kıskanırdım bu kadını önceden geçen makyajsız yolda yürüyen halini çekmiş magazinler nette gördüm.. çok sönüktü o hali valla.. bide çok zayıf vücudunun damarları gözüküyo... benim en beğendiğim hollywood yıldızı rachel weisz banuşum... onun sırlarını bulsana be güzelim bana:))

hihoyyythatun temizlik yapmıyor,yemek yapmıyor,toz almıyor,ütü yapmıyor,bulaşık çamaşır yok,çocuklarada bakıcı var bu imkanlar bende olucak ondan daha güzel olurum.stresten uzak durmak için maddi olarak iyi olmak gerekiyor galiba ha ne dersiniz....?CADIARZU

:kahve:kesinlikle katılıyorum çok dogru

unluler estetik+bakim+makyaj olmasa yuzlerine bakilmaz.
iste Angelina jolie nin onceki ve sonraki hali

Angelina_Jolie.jpg

Angelinada estetik yok tatlım,o fotoda dudaklarının estetik olmadıgını kanıtlamak icin konmus bir 14 yas resmi.
p200880250624.jpg

001qs7.jpg

003lv0.jpg

005jw1.jpg

017ap8.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
unluler estetik+bakim+makyaj olmasa yuzlerine bakilmaz.
iste Angelina jolie nin onceki ve sonraki hali

Angelina_Jolie.jpg
bu onun çocukluk hali burda çok güzel bence... bişey yokki resimde... du ben başka bitane koyayımda ona bak... heheheheh bozmuşuz kafayı angee ile ne fesatız biz kadınlar yaaa...
$29jy3[1].jpg

yok ya ben cok begenırım.dizdim zaten yukarda fotoları.estetik yok gram kadında yaa

yok canım estetik falan evet bende duymuştum ama bukadar kanıtınıda görmedim yani iiki koydun çok beğendim dah bi arttı kıskançlığım heheheheh:) bende en çok rachel weisz i beğeniyorum ona benzetiyo kocam beni ondan mı acaba:))) angelina ya benzeme ihtimalim sıfır ve çok güzel ondan kıskançlığım heralde... ama biraz kilo alsa ii olur yaa... bazı resimlerde ve filmlerde yüzünde ve vücudunda damarlar gözüküyo ... az kilo alsın :)) bunudamı fesatlığımdan dedim ne:) heheheheheh

yok canım estetik falan evet bende duymuştum ama bukadar kanıtınıda görmedim yani iiki koydun çok beğendim dah bi arttı kıskançlığım heheheheh:) bende en çok rachel weisz i beğeniyorum ona benzetiyo kocam beni ondan mı acaba:))) angelina ya benzeme ihtimalim sıfır ve çok güzel ondan kıskançlığım heralde... ama biraz kilo alsa ii olur yaa... bazı resimlerde ve filmlerde yüzünde ve vücudunda damarlar gözüküyo ... az kilo alsın :)) bunudamı fesatlığımdan dedim ne:) heheheheheh
ewet ya angelina estetiksiz..rachelde oda cok guzel bir kadın.ama kulvarları farklı.angelina biraz daha wamp duruyor.damarlar konusunda haklısın ama herseye ragmen dıgerlerinden cok farklı bence :)
o zaman sanlısın sen yahu benzıyorsan rachel weisze :)
Rachel_Weisz_018.jpg

bu resim benzemio pek bu karıda yani rachel her resimde farklı bak şu resim benzio bana biraz.. ya tabi o kocamın güzel benzetmesi çok benzedimden deil canım yaa.. burnu kemerli bu rachelin hafiften :) benimde öle du bakam resim varsa bulam :)
eh işte biraz andırıom :)
$n718683193_1219587_4208[1].jpg

evet andırıyorsun zaten benım attıgımda rahat photoshop var.cok sempatik kadın ya

resimlerim var bakabilirsin avatarımdan daliahçım...amn birine benzemek deil maksat aslında içindeki güzel düşüncelerin dışa yansıması... ve angelinada çok yardımsever takdir ederim hep bir sürü yetim çocuğa bakıyo helal kadına buda yansıyo bence..

ya aslına bakarsan tam oyle degil :) guzel bir kadına benzemek herzaman icin iyidir :)
ama sadece guzel olmak meziyet degil ona katılıyorum :)
tamam bir taciz edeyim resimlerini :)

X