Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar biz onun gibi biraz zor oluruz akşama kadar işte sonra gel eve iş yap nerde spor nerde çocuğa vakit ayırcan oooooo((
e be güzelim öle bi diyosun ki sen çok mu fatrkısın onlardan sende de alt yapı var sen doğalda bakımlısın .lakiiin ilerisi için şimdiden çalışmaya başlamak ta fena fikir değil hani. bakım şart!..hihoyyyt:dance:sedacım ii diyosundatabi birde doğuştan bakımlı insanlar var
hihoyyythatun temizlik yapmıyor,yemek yapmıyor,toz almıyor,ütü yapmıyor,bulaşık çamaşır yok,çocuklarada bakıcı var bu imkanlar bende olucak ondan daha güzel olurum.stresten uzak durmak için maddi olarak iyi olmak gerekiyor galiba ha ne dersiniz....?CADIARZU
bu onun çocukluk hali burda çok güzel bence... bişey yokki resimde... du ben başka bitane koyayımda ona bak... heheheheh bozmuşuz kafayı angee ile ne fesatız biz kadınlar yaaa...
Eki Görüntüle 9794
yok ya ben cok begenırım.dizdim zaten yukarda fotoları.estetik yok gram kadında yaa
ewet ya angelina estetiksiz..rachelde oda cok guzel bir kadın.ama kulvarları farklı.angelina biraz daha wamp duruyor.damarlar konusunda haklısın ama herseye ragmen dıgerlerinden cok farklı bence :)yok canım estetik falan evet bende duymuştum ama bukadar kanıtınıda görmedim yani iiki koydun çok beğendim dah bi arttı kıskançlığım heheheheh:) bende en çok rachel weisz i beğeniyorum ona benzetiyo kocam beni ondan mı acaba:))) angelina ya benzeme ihtimalim sıfır ve çok güzel ondan kıskançlığım heralde... ama biraz kilo alsa ii olur yaa... bazı resimlerde ve filmlerde yüzünde ve vücudunda damarlar gözüküyo ... az kilo alsın :)) bunudamı fesatlığımdan dedim ne:) heheheheheh