Güzellik Sırları Angelina Jolie 'den

cnm bilgiler icin cok sagol ...bilmedigim bir cok sey ogrendim =)

cnm sende benim gibi angelina fanısın galiba =)

efeeett ah benim güzel angelina mmmm
bayılıyorum hatuna.. doğurdu çocukları güzel güzel
bide evlatlık ediniyor.. birsürü yardımlar yapıyor..
bence bi abide gibi bişi..
çok kişinin ondan örnek alması gerek...

bende tatlım bayılıyorum kendisi makyaj ve moda ikonum =)

tatlım su sıralar angelina hakkında bir suru haberler yazıldı cizildi yok ayrılcaklarmıs yok eski gunlerine donmek istiyormus(eskı gunler derken bunu acık ve net yazamacagım) vb. ne kadarı dogru bilmıyorum

elbette zaman içinde hepimizde olduğu gibi değişmeler var yanlız özündede çok güzelmiş daha küçüklükten belli gözü dudağı maşallah yani hangi ünlü böyleki hepsinde eskiden koca burun ama çok güzel kadın tabiki paranında gücü yok değil bakım bakım

kızlarrrrrr!! angelina" nın burnu estetik yaaaa... o kadar bakıyorsunuz da resimlerine hiç mi fark etmediniz??..

güzel müzel hikaye kızlar brad pitt terk etti kadını.. demek sade güzellikle olmuyor bu işler birazda kişilik sahibi olmak lazım hep kendine değil azcıkta kocana bakıp ilgilenmek lazım ölee değilmiii.. ben öle ahım şahım güzel bir kadın değilim ama iddaaa ediyorum brad piti bile elimde tutacak dişilik ve sırlar var bende :))) kocam duymasın hahahha :) hoşş biliyo yaa kocam ne kadar dişi oldumu duysada fark etmez bizbizeyiz şurda :)))

emin ol kı elde tutmanın dişilikle hiçbir ilgilisi yok .....eger erkek seni aldatmayı dusunuyorsa kafasına koymussa ve sana olan saygısı yoksa eninde sonunda aldatır istedigin kadar dişi ol seksi ol farketmez ...

angelina cok guzel ve dogal bir kadin..ustelik makyaj guzeli degil..tr de onun standartlarinda bir kadin yok malesef ki..genetik durumla alakali seyler bunlar birde her insanin yansittigi isik vardir..malesef ki herkeste bu enerji isikta yok..ve turk insaninin genellikle vucudu orantisiz,burnuda bicimli degildir..en guzel irk siniflandirilmasinda onde giden kadinlarimiz hic olmadi..bakimda onemli ama genlerde biten bir olay guzellik..
turk insani akdeniz insaninin ozelliklerini tasir. .ayrica dunya stari olmak her insanin tasiyabilecegi bir is degildir..onlarin isine stressiz diyorsaniz sizde olun sizide gorelim bayanlarrkaydirigubbakcemile3 kisiliksiz bir kadin imaji cizdigini ben hic gormedim siz neyini gordunuz..kadin kendini cok iyi tasiyor..helal olsun..a.s.

Son düzenleme:
o kadar para ve imkan bizde olsa daha güzel olurduk kesinnkaydirigubbakcemile5

valla malzeme olmadıkca hiçbirsey işe yaramaz.
bakımda makyajda şan şöhrette var olanı vurgular,var olmayanı biryere tasıyamazlar.

Şu kadının güzelliğini doğallığını kabul edemeyen o kadar çok insan varki...
Ama ben onlarda bi kıskançlık seziyorum:)
dudaklarını beğenmiyorlar, dudak dolgunlaştırmak için onu bunu deniyolar...vs vs vs örnek vericek olursak bu böyle sürüp gider.. :)
Gözlerine laf ediyorlar aman acaba hangi lensi kullanıyor çok doğal duruyo diyorlar...
Dudaklar silikonmuş...Peh...
Gözler lensmiş...Kendi gözü renkli zaten daha farklı bi tonda lens takabilir nolmuş yani.
sizler kara gözünüze renkli takıyosunuz:)
Göğüsleri silikonmuş.Sizene silikonsa silikon artık silikon yaptıran okadar halktan insan var ki.
Burnu estetikmiş yine sizene aynı şekilde halktan da yaptıran var..
Kadın güzel seksi çekici doğal çocuksu vs vs bütün özellikleri barındırıyor bence.
sizin çirkin demenizle onu çirkin yapamazsınız sadece kendi egonuzu tatmin edersiniz anca:))))
Hayran kalınıcak bi güzellik ...

dudaklar silikon degil...

gözler lens hiç değil..

burnu hala aynı...

gzuel kadın guzelllllllllllll..

angelina jolie kusursuz sayılı güzel kadınlardan çok beğeniyorum ben ayrıca kişiliği yüreğide çok güzel...parası olan bakımlı olan çok insan var ama güzellik başka bişey...kadın taş...

Ben biliyorum onun sırrını, Allah vergisi kaydirigubbakcemile3

kadinin genlerinin guzelligi annesinden geliyor anneside cok guzel ikiside tas kedi kadinn:asigim:

Bebişi de minik taş delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…