Kızlar okudukça kafam karışıyor. Bir sürü asit var ve hepsiyle yeni tanışıyorum. Aslında bazılarını kullanıyormuşum haberim yok, tavsiye üzerine alıp kullandığım ürünler. Ürünlerin kullanım sırası, birbiriyle beraber kullanılmaması gerekenler, birlikte daha iyi etki gösterenler vs vs bunları bilmek ve rutin oluşturmak çok zor geldi
elindekileri kullanırken bile ne yapacağımı şaşırdım. Şimdilik oluşturmaya çalıştığım rutin şöyle;
Sabahları jelsiz yıkayıp hyaluronik asit toniği sürüyorum. Sonra nemlendirici krem ya da centella serum. En son güneş kremi
Akşamları misel su ya da yağ bazlı yıkama jeli, su bazlı yıkama jeli, hyaluronik asit. üzerine haftada iki c vitamini. Mia klinikanın leke karşıtı serumu, anti aging krem
Serumları gözaltlarıma da sürüyorum. Elimde biodermanın gözaltı kremi var uygun diye almıştım ama hiç memnun kalmadım. Yapış yapış, iyi nemlendirmiyor ve emmiyor ıslak ıslak kalıyor. Gözaltılarım çok kuru. Gözaltı kremi önerisine ihtiyacım var.
Bunlarla yüzümü nemlendirebildim. E bu kadar şey sürünce bir zahmet artık nemli olsun
elime bir miktar para geçecek ve onunla stok yapmak istiyorum. Malum her şeyin fiyatı artıyor. Şu an zaten daha fazla ürün kullanamam ancak ileriye dönük, şunlara ihtiyacın olabilir diyebileceğiniz şeyler neler? Onları alayım. Retinol, salisik asit, glikolik asit, aha bha bunlar olmazsa olmazlar mı? Bunların bir arada bulunduğu tonik gibi ürünler yok mu? Ay çok uzun oldu özür dilerim