Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S Skinkeyrlover canım sen hangi yıkama jelini kullanıyordun
Ben cosmedi kullanırken cosmedin krem temizleyicisini kullanmıştım gene atopia serisinden aslında hiç de öyle la roche effeclar falan gibi değil aksine hiç köpürmüyor. Ankaradaydım ama o dönem havadan da olabilir veya cildim sorunsuzdu iyiydi. Şuan daha sorunlu belki şimdi denesem fikrim değişir. Bir de ben bayağı masajlıyorum bayağı uzun süre onun da etkisi olabilir.

yok ben kullanmadım.dökülme karşıtı şampuanlara da inanmayanlardanım.şampuan ne kadar süre kalıyor ki 2 3 dakika en fazla sonra yıkıyoruz.ne etkisi olacak o sürede?ağızdan alınan vitaminler, biotin desteği ,durulanmayan saç toniği artı mezoterapi türü işlemler çok daha faydalı.
Siz sac mezoterapisi yaptirmis miydiniz?

Kesinlikle dikkat eksikliği var. Troid değerlerinde ya da B12 de sorun var. Senin söylediğinden yola çıkınca insülin direnci de gelişmiş olabilir. 😀😀
B12 iyi insülin direncim var çok mutsuzum huzursuzum kafam dağınik onunda çok etkisi var cnm A Ametistt

Teşekkür ederim görl, çok sağol çok düşüncelisin mutlu oldum. 😍Ben pek düzelemedim maalesef.Ay pardon,iptal iptal iptal çok iyiyim. 😂🐞🍀
Canım hep aklımdasın senden beğeni geldiği zaman en azından ayakta diyorum ama her gün sorup hastalık enerjisini harekete geçirmek istemiyorum. Çok daha iyi olursun inşallah şifa enerjisi ile donansın heryerin 🥰🥰

Canım hep aklımdasın senden beğeni geldiği zaman en azından ayakta diyorum ama her gün sorup hastalık enerjisini harekete geçirmek istemiyorum. Çok daha iyi olursun inşallah şifa enerjisi ile donansın heryerin 🥰🥰
Yaa çok mutlu oldum. 🥺777 aldım kabul ettim. 💃💥😎☘️🐞

noldu ki anlatsana biz herşeyimizi anlatıyoruz sen neden anlatmıyorsun
İs yerinde bir biri var bana kafayı taktı huzurumu bozmak için elinden geleni herşeyi yapıyor iş yüklemeye çalışıyor kendi yapması gerekenleri amirimi doldurmaya çalışıyor müdürümüz de yeni geldi zaten valla daraldım yemin ederim ne oldu ne olacak hergun kalbim ağzimda dolaniyorum. N nscckts

Bnim moralimi insanlar bozuyor cnm tek derdim insülin olsa keşke A Ametistt
Aşkosu insanlar siniri bozuyor sana bir şey olsa kendin ve ailen uğraşırsın hiçbir şey olmaz onlara. Bunu hatırlat kendine ve skinkeyri asla ihmal etme sen zaten mükemmelsin 😍

Aşkosu insanlar siniri bozuyor sana bir şey olsa kendin ve ailen uğraşırsın hiçbir şey olmaz onlara. Bunu hatırlat kendine ve skinkeyri asla ihmal etme sen zaten mükemmelsin 😍
Hatırlatıyorum da işte öyle olmuyor çok takıyorum takintiliyim hergun onların yüzünü görüyorum ailemden çok görüyorum cnm yapamıyorum işte Çok az bir yılim kaldı bitecek inşallah ömrüm bitmezse aklım gitmezse🤣🤣@Skinkeyrlover

Hatırlatıyorum da işte öyle olmuyor çok takıyorum takintiliyim hergun onların yüzünü görüyorum ailemden çok görüyorum cnm yapamıyorum işte Çok az bir yılim kaldı bitecek inşallah ömrüm bitmezse aklım gitmezse🤣🤣@Skinkeyrlover
Bir yıl çok çabuk geçiyor görl. Pandemi olalı 3 yıla yaklaştı bak ne çabuk.

Iyi aksamlar kizlar
Bu aksam maske yapayim dedim. Türkiyede iken almistim daha kullanmak nasip olmamisti 😂

Eklentiler

• 16706988088455998172160723207308.jpg
    16706988088455998172160723207308.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 24
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X