Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun cnm salgın var bu ara inşallah cabuk toparlarsin N nscckts
teşekkür ederim sebo, pastil aldım ,sıcak suda çözünen soğuk algınlığı için toz ilaçtan aldım ,o iyi geldi, sabaha göre bile daha iyiyim

:KK36: teşekkür ederim canım , bende kimseden geri kalmayayım dedim :KK70: herkes hasta olurda ben olmazsam olur mu :KK70:
Görl ya tam yay kızısın bu durumda bile espri yapıyorsun 😂Cilt bakımını falan boşver asıl sırf bu yüzden genç kalırsın sen 😂Yukarlarda yazmıştım hemen Kolajen üretimi sayısına ve gençlik sayısına bakalım ek destek alalım 😂

Geçmiş olsun görl. İşe yarasın da önemli olan o. Valla annelerin haklı ödenemez. 🍀
:KK36:teşekkür ederim canım, aman mutlu olsunda hakkımız helali hoş olsun onun sayesinde anneyim hak tanındıysa ahsen hatrına tanındı :KK70:

purestde içerik değişmiş gerçekten... anlamıştım . :KK43:
Acaba o hatalı ürünleri mi indirip durdular? 70'e, 80'e inmeyecek ürünler vardı çünkü. Ben hiç alamadım ama alanlara yazık değil mi? "Çabuk oksitlenen, eskisi kadar etkili olmayan ürünler" diyor ya Nihal, onlardan bahsediyorum.
Cosmed yağ bazlıdan da söz etmiş.

N nscckts ve son salgında hastalanan kim varsa geçmiş olsun kızlar. Ben dün girmedim buraya, bugün de bi' bakıp çıkacağım, kimler neler yapıyor henüz okumadım, toptan geçmiş olsunumu yazayım baştan :KK70: Yarın sabah 8 kişilik kahvaltı vereceğiz evde, onun koşturması iki gün önceden sardı beni. Bu tip davetlerde tecrübe sahibi değilim, inşallah altından kalkabilirim. Öpüldünüsssss

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X