- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
teşekkür ederim sebo, pastil aldım ,sıcak suda çözünen soğuk algınlığı için toz ilaçtan aldım ,o iyi geldi, sabaha göre bile daha iyiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim sebo, pastil aldım ,sıcak suda çözünen soğuk algınlığı için toz ilaçtan aldım ,o iyi geldi, sabaha göre bile daha iyiyim
Geçmiş olsun görl.ben şifayı kaptım tadım yok habire hapşuruyorum
teşekkür ederim canım , bende kimseden geri kalmayayım dedim herkes hasta olurda ben olmazsam olur muGeçmiş olsun görl.
Çok geçmiş olsun Nisaben şifayı kaptım tadım yok habire hapşuruyorum
Geçmiş olsun canımben şifayı kaptım tadım yok habire hapşuruyorum
teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Nisa
Günaydııınnnnngünaaaayyydıııınn
Görl ya tam yay kızısın bu durumda bile espri yapıyorsun Cilt bakımını falan boşver asıl sırf bu yüzden genç kalırsın sen Yukarlarda yazmıştım hemen Kolajen üretimi sayısına ve gençlik sayısına bakalım ek destek alalımteşekkür ederim canım , bende kimseden geri kalmayayım dedim herkes hasta olurda ben olmazsam olur mu
Seda Sayan gibi günaydınnnn günaydın günaydın diye güne başlamakgünaaaayyydıııınn
Ben senin yerine de uyudum kızGünaydın yine uyuyamadıgim havanın kapalı sıkıcı olduğu ve bnm yine dışarda işimin olduğu günden merhabalar nasılsınız bn miskin miskin yatmak istiyorum
valla sistemi hiç anlamadım enteresanCey hala gelmedi mi ya bir sürü gün oldu
Geçmiş olsun görl. İşe yarasın da önemli olan o. Valla annelerin haklı ödenmez.pazar günü ahsenin son iğnesi yorulduk valla git iğne ol gel soyun dökün yıkan öf 5 dk lık işlem için yarım saat yorgunluk
teşekkür ederim canım, aman mutlu olsunda hakkımız helali hoş olsun onun sayesinde anneyim hak tanındıysa ahsen hatrına tanındıGeçmiş olsun görl. İşe yarasın da önemli olan o. Valla annelerin haklı ödenemez.
Acaba o hatalı ürünleri mi indirip durdular? 70'e, 80'e inmeyecek ürünler vardı çünkü. Ben hiç alamadım ama alanlara yazık değil mi? "Çabuk oksitlenen, eskisi kadar etkili olmayan ürünler" diyor ya Nihal, onlardan bahsediyorum.purestde içerik değişmiş gerçekten... anlamıştım .