- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Ben takıntılıyım kıla tüye karşı. Ellerimin üzerini bile temizliyorum. Bir tane kalsa takıyorum ona, illa çekmem lazım. Vallahi çok güzel anlatmışsın aşırı yükseldim Gidip bir yerde bulayım, taksitle falan alırım artık ne yapayım ya? Hem istediğim zaman evimde oturur yaparım hem de birilerine sürekli bir yerlerimi göstermek zorunda kalmam. Ay hiç sevmediğim şeyler zaten.bilgisayar ışığı inan daha zararlı ... bilinçli kullanmak önemli kuzum , mesela öncesi traşlanman lazım, iyi bir traş bıçağı olmalı, gidip en ucuzuyla cildini tahriş edip üstüne keselenip sonra lazerlenirse yanar , öyle yaptıldığında lazer yapmasa jean giyse yine tahriş olur hassasiyet yapacak şeylerden uzak durmak lazım. kullanılan duş jeli bile kurutmamalı cildi , nemledirici vs de asla olmamalı öyle birşey olursa o da yakar , duştan çıkar çıkmaz kuru temiz cilde uygulanmalı . ve inan ağda cilde daha zararlı .
Bu acıtıyor diyenler hep kese yapanlar, kimyasal duş jelleri kullananlar. Demek ki dikkat etmediler. O Lumea buraya gelecek! 520 777 ve tüm olumlu sayılar S Skinkeyrlover hele bana oradan bi' sayı üfle bacım