Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayy buda çok güzel çok kararsız kaldım bana şuan öyle zor bir soru sordun ki yani cryene desem bir tarafım bunda kalacak bu desem bir tarafım cyrende ikiside çok güzel .nasıl karar vericen şimdi
Kıza jest yapacağım, çok sevdiğim değerli bir arkadaşım ama bakımsızlıktan ölecek İkisini de alamam seç birini
Çok mu güzel kız Cyrene ve Jeu'nun göz kremleri? Bak beni baştan çıkırıyorsun, kendime de mi alsam? Cyrene'i sabah, Jeu'yu akşam mı şeetsem? Ay bu arada benim göz çevresi mimik çizgilerimde gözle görülür fark oluşmaya başladı ya çok mutluyummmmmmmm

sen elindekileri bitirdikten sonra dermoskin peptitli göz kremi alacaksın sonra cyren juve falaan geçersin , tabikisi güzel ben zamanında bunları wing arkadaşımıza önermiştim

hadi cyrene olsun ... çok duygusal buruk bir seçim oldu ama
Jeu'da Matrixyl 3000 var. O içerik beni benden alıyor.
Ben şu an sabah Dermoskin, akşam Cosmed göz kremi kullanıyorum. Cosmed'in içeriğinde de Matrixyl var. Göz çevremi böyle yapan Cosmed mi Dermoskin mi işin içinden çıkamıyorum Bunlar bitince Cyrene'e başlayayım mı kız? Ay seninle tanışmadan önce yüzüm çarşamba pazarına benziyordu derlendim toparlandım. Şimdi sıra göz çevremdeeeeee yihhuuuuuuuuuuu

kullandıklarının hepsi çok güzel ve etkili ikisinden de eşit etki alıyorsun tek başına kulllansan daha uzun sürerdi , hadi başla bakalım o zaman elindekiler bitince cyrene :) ondan da memnun kalırsın

Essah mı diyon kız? Peptitliyi de mi kullanacağım? Neden? Ne yapacak bana o? Ay çok heyecanlıyım.
yavaş yavaş level atlayacaksın canım demiştim sana alıştırma çalışma gözlemleme . şuan cosmedle dermoskinin birleşimini peptitde düşün ,sen çöküklük var demiştin zamanında bilgisayar başında çok duruyorum nemsizlik de var demiştin ondan dermoskinde kullandığını önerdim ama artrık yaşlılık karşıtı daha ince çizgileri hedef alan ürün peptitli olana geçebilirsin hazırsın ve alt temelini oluşturduk daha gözle görülür hızlı etki alırsın

kullandıklarının hepsi çok güzel ve etkili ikisinden de eşit etki alıyorsun tek başına kulllansan daha uzun sürerdi , hadi başla bakalım o zaman elindekiler bitince cyrene :) ondan da memnun kalırsın
Yok kız, dursun dolapta SKT 2025 Dermoskin peptitli dedin, başım gözüm üstüne, alırım onu da

Yok kız, dursun dolapta SKT 2025 Dermoskin peptitli dedin, başım gözüm üstüne, alırım onu da
bende elimdeki geçsin artık peptitliye geçerim yavaş yavaş . hep aynı hep aynı ürün zaten olmaz arada değiştirmekde lazım ki ihtiyacımız karşılansın

E bende bir tane daha açılmamış Dermoskin var, senin sevdiğin kremden. Yaşlılık karşıtına mı geçmem lazım, göz yaşım pıt!

birini sabah birini akşam kullanırsın daha da iyi olur
Ay ben bunu düşünemedim valla Tamam beybim, Cosmed bitince Dermoskin peptitli gelir. Sabah Dermoskin düz olanı, akşam peptitli olanı kullanırım. Onlar bitince de Cyrene ve Jeu Bence harika bir yol çizdik şu an Cyrene ve Jeu da mı sabah akşam dönüşümlü kullanılacak? Ajandama not alıyom

aynen öyle yaparsın sabah birini akşam birini hem harika içeriklerden ayrı ayrı faydalanmış olursun hemde işin hızlanır hemde daha uzun süre gider kremler .

aynen öyle yaparsın sabah birini akşam birini hem harika içeriklerden ayrı ayrı faydalanmış olursun hemde işin hızlanır hemde daha uzun süre gider kremler .
Zaten bu çizdiğimiz yol bir sene devam eder. Göz çevresi kremleri çok geç bitiyor. Ben krem olarak ne kullanırsam kullanayım, altına Jeu serumunu döşüyorum Çok başarılı gerçekten.
Ondan önce Purest'in serumunu kullanıyordum o da çok iyiydi. 6 ayda zor bitti. Nisaaaa yol çizince kafam rahatladı kız teşekkürler yeniden. O arkadaşıma da Cyrene alayım, Jeu'yu da kendi alsın

İşi gereği defterle pek isi yok cnm kupa daha mantıklı bnce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…