neler düşünüyorsun link resim birşey gösterde bakalım
neler düşünüyorsun link resim birşey gösterde bakalım
Cankigörl günün kutlu olsun. Engellerden engelleri oluşturanlardan uzak herşey gönlünce olsunYarın engelliler günü kızlar gidiyorum kutlamaya yarın süslenip puslencem
E herkese tek tek cevap veriyor, ne yapsın? Mahallenin muhtarını etiketlememiş ama ya unutmuş yinebu sefer de 3 kere yükledin yeter daaa sebbom.
bugün sebbonun günü.isterse 50 kez yazsınnn okurum bennn.E herkese tek tek cevap veriyor, ne yapsın? Mahallenin muhtarını etiketlememiş ama ya unutmuş yine
Günün kutlu olsun sebbo,kolaylıklar seninle olsun
Aybugün sebbonun günü.isterse 50 kez yazsınnn okurum bennn.
öğretmenler gününde bir öğretmene kupa diğerine kar küresi aldık.bir arkadaşının da doğum günü vardı ona da kupa aldık.kedisi olduğu için üstünde kedi olan kupa aldık.depremde çok korkmuş kedicik.tir tir titremiş.kızın yanına sokulup öyle uyumuş.çok tatlı şeyler varmış
sebo seçtiklerinde ben daha çok kupaları beğendim kupa her zaman kullanılır
birileri bana kupa-ajanda falan hediye etse çok sevinirim şahsen, o yüzden hediye edeceğin kişi de mutlu olacaktır diye düşünüyorum
Ben de kupa seviyorum da bu kupaların kıyafetleri insanın ağzına gelmez mi?çok tatlı şeyler varmış
sebo seçtiklerinde ben daha çok kupaları beğendim kupa her zaman kullanılır
birileri bana kupa-ajanda falan hediye etse çok sevinirim şahsen, o yüzden hediye edeceğin kişi de mutlu olacaktır diye düşünüyorum
Hepside harika ajandaya bayılırım. Kendime hediye edesim geldiyalnız 150 tl lik kupalar falan gördüm seçtiklerinde 2 tane 150 tl lik kupa yerine alternatif öneri sunabilir miyim ? direkt sunuyorum
Ejoya Kişiye Özel Defter Kalem Kupa Ve Bardak Altlığı 103937 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bonitagift Roller Kalem+ Deri Defter + Kupa Bardak Hediye Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bonitagift Roller Kalem+ Deri Defter + Kupa Bardak Hediye Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bonitagift Mor Termo Defter& Mor Roller Kalem& Siyah Mat Kupa& Bitter Çikolata Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bonitagift Mor Termo Defter& Mor Roller Kalem& Siyah Mat Kupa& Bitter Çikolata Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
hatta 150 tl ye sadece kupa alacağına bak bu set var Ejoya Kişiye Özel Tasarım Defter Kalem Matara Ve Kupa Hediye Seti 104853 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
O kedisi olan kıza daha fazla hediye alsaydınız. Sevin onuöğretmenler gününde bir öğretmene kupa diğerine kar küresi aldık.bir arkadaşının da doğum günü vardı ona da kupa aldık.kedisi olduğu için üstünden kedi olan kupa aldık.depremde çok korkmuş kedicik.tir tir titremiş.kızın yanına sokulup öyle uyumuş.
bana hediye almayın demiş herkese kız.o kupayı bile zor kabul ettirdik.O kedisi olan kıza daha fazla hediye alsaydınız. Sevin onuKıyamam ya depremde korkuyorlar oyyyyyyhhhh
Ay çok ponçik bir hareket ya. Yerimmmmbana hediye almayın demiş herkese kız.o kupayı bile zor kabul ettirdik.
ikisininde yeri o kadar ayrı ki birini gündüz diğerini gece kullanabilirsinNisaaaaa, ordinaryüsümüsssssss sana bir soru ile geldim
40+ yaş için şu iki göz çevresi kreminden hangisini seçerdin? Yoksa yine Dermoskin mi dersin?
Jeuvenile Caffeine %5 Göz Altı Serumu - Torbalanma,Kırışıklık,Morluk ve Şişlik Karşıtı (Kafein,Peptit,H.Asit) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Jeuvenile Caffeine %5 Göz Altı Serumu - Torbalanma,Kırışıklık,Morluk ve Şişlik Karşıtı (Kafein,Peptit,H.Asit) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Cyrene Multivitamin Extra Firming Eye Treatment 15 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Cyrene Retinollü Göz Kremi Multivitamin Extra Firming Eye Treatment yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
NOT: Kuru ve bol mimik çizgili göz çevresi.
Yok beybim arkadaşıma hediye almak için sordum. Bende Dermoskin peptitli yok. Jeuvenile serumu kullanıyorum, üzerine Dermoskin senin sevdiğin kremi uyguluyorum. Cyrene var, açmadım henüz Kova çok beğenmişti diye alıp dolaba atmıştım.ikisininde yeri o kadar ayrı ki birini gündüz diğerini gece kullanabilirsin
serum olan gündüz uygun olur ama asla tek başına yetmez akşam kremle desteklemek şart
dermoskin peptitli göz kremin varmıydı senin ? onda bu ikisinin karışımı var
ayy buda çok güzel çok kararsız kaldım bana şuan öyle zor bir soru sordun ki yani cryene desem bir tarafım bunda kalacak bu desem bir tarafım cyrendeYok beybim arkadaşıma hediye almak için sordum. Bende Dermoskin peptitli yok. Jeuvenileserumu kullanıyorum, üzerine Dermoskin senin sevdiğin kremi uyguluyorum. Cyrene var, açmadım henüz Kova çok beğenmişti diye alıp dolaba atmıştım.
N nscckts ben de diyorum ki Nisa niye serum diyor kreme, offff sana yanlış ürünün linkini atmışım yaŞunu gönderecektim:
Jeuvenile Anti-Aging Göz Çevresi Bakım Kremi - Kırışıklık ve Morluk Karşıtı (Avrupa 25 Yıl İnovasyon Ödüllü) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Jeuvenile Anti-Aging Göz Çevresi Bakım Kremi - Kırışıklık ve Morluk Karşıtı (Avrupa 25 Yıl İnovasyon Ödüllü) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com