Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bu maruderm ile jeuvenile’nin bir bağlantısı var ama çözemedim. İlk fotoğrafta kağıdın üstüne ekstra kağıt yapıştırmışlar maruderm yazıyor. 2. Fotoda kağıdı kaldırdım hem Fransa’daki hem Türkiye’deki adres aynı ama jeuvenile yazıyor

Eklentiler

• 927DB75B-EC6E-49CF-8E69-618358848328.jpeg
    927DB75B-EC6E-49CF-8E69-618358848328.jpeg
    89,9 KB · Görüntüleme: 30
  • 44EBC264-CBB8-4985-8FC4-2D53B1147E8E.jpeg
    44EBC264-CBB8-4985-8FC4-2D53B1147E8E.jpeg
    92,4 KB · Görüntüleme: 25
Ya bu maruderm ile jeuvenile’nin bir bağlantısı var ama çözemedim. İlk fotoğrafta kağıdın üstüne ekstra kağıt yapıştırmışlar maruderm yazıyor. 2. Fotoda kağıdı kaldırdım hem Fransa’daki hem Türkiye’deki adres aynı ama jeuvenile yazıyor
aynı fabrikadan çıkma ikiside canım :KK66: olabilir ikiside yerli malı zaten

aynı fabrikadan çıkma ikiside canım :KK66: olabilir ikiside yerli malı zaten
Bana mı öyle geliyor bilemiyorum ancak juvenile ürünleri bende daha etkili oluyor. İçerikleride aynıdır bunların ama kıvamları farklı gibi. Juvenile daha yoğun gibi.

Bana mı öyle geliyor bilemiyorum ancak juvenile ürünleri bende daha etkili oluyor. İçerikleride aynıdır bunların ama kıvamları farklı gibi. Juvenile daha yoğun gibi.
doğru , içerikleri evet aynı ama arada küçük farklı var birinde x in oranı daha fazla diğerinde x in oranı daha az gibi sırf marka farklılığı olsun adı altında :) bildiğin eskiden saralle çikolata çeşmesi olurdu da onun gibi ,aynı yerden dolum oluyor çok ufak farklarla... o ufak fark kişiden kişiye büyük fark olarak dönüyor

Bir fırsatını bulursam makyaj kursuna gideceğim. Yetti gariiii. Makyaj saç yapamadığım için hep basic casual spor tarz giyiniyorum.arabamı görmezsen eşofmanlı Nişantaşı tikileri gibiyim. Full marka. Araba fakirliğimi gösteriyor ama😂😄
kesinlikle çok kolaylaşır hayatın . macde makyaj yaptırırsan orada da yüzüne nasıl bir makyaj tonu nasıl bir uygulama gerektiğini de anlatarak yapıyorlar . hatta onun bir uygulaması vardı randevu alıyorsun makyaj için sana yüzüne uygun makyajı yaparak öğretiyorlardı uyguladıkları ürünü de hediye ediyorlardı belki hala vardır

saçınıda nasıl kullanmayı seviyorsun düz açık mı dalgalı mı . ona göre kesim yaptırırsan işin kolaylaşır her kadının bir iklim tipi varmış tepe noktası yüz şekline saç teline göre kesim yapıyorlar nasıl şekillendirmen gerektiğini öğretiyorlar

kesinlikle çok kolaylaşır hayatın . macde makyaj yaptırırsan orada da yüzüne nasıl bir makyaj tonu nasıl bir uygulama gerektiğini de anlatarak yapıyorlar . hatta onun bir uygulaması vardı randevu alıyorsun makyaj için sana yüzüne uygun makyajı yaparak öğretiyorlardı uyguladıkları ürünü de hediye ediyorlardı belki hala vardır
Ben onu yaptırmıştım bir kaç yıl önce süperdi. Kafamız da uymuştu make up artistle bayağı bir tip de vermişti bana. Zaten ürünü de aldığın için ücretsiz oluyor make up.Ayy bir kaç yıl dediğim de aşırı olmuş ya pandemi zaten 3 yıla yaklaştı zaman nasıl geçiyor ya 😂Çok olmuş. 😂

Ben onu yaptırmıştım bir kaç yıl önce süperdi. Kafamız da uymuştu make up artistle bayağı bir tip de vermişti bana. Zaten ürünü de aldığın için ücretsiz oluyor make up.Ayy bir kaç yıl dediğim de aşırı olmuş ya pandemi zaten 3 yıla yaklaştı zaman nasıl geçiyor ya 😂Çok olmuş. 😂
mac makyözlerinin ellerinden çıkan makyajda gerçekten çok güzel oluyor işin ehliler... zaten orada yetişenlerin çoğu hep iyi yerlere geldi ...

doğru , içerikleri evet aynı ama arada küçük farklı var birinde x in oranı daha fazla diğerinde x in oranı daha az gibi sırf marka farklılığı olsun adı altında :) bildiğin eskiden saralle çikolata çeşmesi olurdu da onun gibi ,aynı yerden dolum oluyor çok ufak farklarla... o ufak fark kişiden kişiye büyük fark olarak dönüyor
Aydınlandım, bilgilerle donandım teşekkür ederim☺️

Aydınlandım, bilgilerle donandım teşekkür ederim☺️
rica ederim :KK36: aslında bu her sektörde var babam sabun imaalatçısı,fabrikadan başka markalarında sabunları çıkıyor paketleniyor aynı adres ama marka farklı . şampuan-zeytinyağı-salça .... birçok şeyde mevcut bu. aksi halde neredeyse her mahallede fabrika olurdu düşünsene :)

Var var, bağları var. Mesela Jeu'nun bir ürünü ile ilgili sorulan sorulara baktım, iki firma cevaplamış. Biri Jeu, diğeri Maruderm. İkisi ortak bence çünkü sorulara hep ortak cevap veriyorlar.

rica ederim :KK36: aslında bu her sektörde var babam sabun imaalatçısı,fabrikadan başka markalarında sabunları çıkıyor paketleniyor aynı adres ama marka farklı . şampuan-zeytinyağı-salça .... birçok şeyde mevcut bu. aksi halde neredeyse her mahallede fabrika olurdu düşünsene :)
Kesinlikle haklısın. Detaylı baktım maruderm c vitamini %4 yanında ha var. Juvenilde %5 lik ve %17 lik c vitamini var. Ha ve panthenol var. %5 lik c vitamini tester kullandım sanki hem aydınlatıyor hem yumuşak yapıyor. Panthenolden sanırım.
Aslında burada iş tamamen bilinçli tüketici olmaya kalıyor. Neye ihtiyacım var ne bekliyorum onu iyi belirlemek lazım.

Var var, bağları var. Mesela Jeu'nun bir ürünü ile ilgili sorulan sorulara baktım, iki firma cevaplamış. Biri Jeu, diğeri Maruderm. İkisi ortak bence çünkü sorulara hep ortak cevap veriyorlar.
aynen , bu işlerde mevzu şöyle dönüyor ya x kişi y ürününün içeriğini satın alıp kendince bir içerik ekleyip piyasaya markası olarak sunuyor, ya yurt dışından direkt üreticiler tarafından içerik yaptırıp satın alıyor kendi markası adı altında satıyor ya da tüm sevdiği içerikleriden (içerik gurmeleri yapar bunu genelde) kendince bir koktely oluşturup kendi markasını piyasaya sürüyor. zaten ülkede bu işlerin yapıldığı fabrikalar belli içerik dolumlar... anlaşmalı hepsi birbiriyle birtek ambalaj farkı gibi birşey oluyor üç aşağı beş yukarı aynılar hepsi birbirinin kopyası gibi aralarında birinin daha kaliteli diğerinin daha kalitesiz olmasını belirleyen içerik sıralaması ve oranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X